Finn det aktive WordPress -temaet i en nettleser

Hvis du ikke kan logge på WordPress og du må sjekke hvilket tema som er aktivt på nettstedet ditt, kan du gjøre det fra en nettleser ved å bruke hurtigtaster.

Merk: Denne metoden fungerer bare hvis nettstedssidene fungerer som de skal. Hvis nettstedet viser en feil, kan du finne det aktive temaet i databasen .
  1. Åpne nettstedet ditt i en nettleser med chioce.
  2. Trykk på Ctrl+U for Windows (eller Command+Option+U for macOS) for å vise sidekilden.
  3. Trykk på Ctrl+F for Windows (eller Command+Option+F for macOS), og skriv deretter inn temaer i boksen som vises.
  4. Se etter de uthevede ordtemaene i kodelinjer som begynner med kobling rel = 'stylesheet' . Disse koblingene er knyttet til selve temaet. I koblingen vil temanavnet være etter / themes / . I dette eksempelet er det to ganger .
    Aktivt WordPress -tema i en nettleser