Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Finn IP -adressen til Gen 4 -serveren min

Din 4. generasjons VPS eller dedikerte server kommer med en unik IP -adresse du kan bruke for tilgang. Slik finner du adressen.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon -serveren du vil vise.
  3. IP-adressen vises rett under servernavnet øverst til venstre på siden.
    finn server -ip -adressen min