|  Hjem
Hjelp

Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Finn IP-adressen til min Gen 3-server

Serveren din kommer med en dedikert IP-adresse du kan bruke til å få tilgang. Slik kan du finne den IP-adressen.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer. Serverens IP-adresse vises i Detaljer-fanen. Det kan være du må rulle ned for å se adressen på listen.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.