Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjelp

Finn Microsoft 365-serverinnstillingene mine

Advarsel: Det er på det sterkeste anbefalt å ikke bruke POP- eller IMAP-serverinnstillinger. Fra og med oktober 2022 vil Microsoft 365-kontoer som konfigureres som POP- og IMAP, ikke være i stand til å koble til innboksene sine i e-postklienter ved hjelp av Basic-godkjenning. Basic-godkjenning er en utdatert bransjestandard som vil bli frarådet. Vi anbefaler at du oppdaterer kontoen din til å bruke Exchange-innstillinger (det kan være oppført som Office 365 eller Microsoft 365, avhengig av e-postklienten din). Finn ut mer fra Microsoft.

Vi anbefaler å bruke Exchange-innstillinger med Microsoft 365-kontoen din. Noen e-postklienter støtter imidlertid ikke Exchange, så du må bruke serverinnstillingene dine til å konfigurere e-posten din manuelt.

1. Logg på Outlook på nett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Øverst til høyre velger du tannhjulknapp for innstillinger Innstillinger, deretter Vis alle Outlook-innstillinger.
  3. Velg E-post, og velg deretter Synkroniser e-post. Du vil se innstillinger for POP, IMAP og SMTP for Microsoft 365.
    velg innstillinger, og velg deretter e-postflyt

Du konfigurerer e-post for klienten eller enheten ved å bruke portnummeret ditt (IMAP eller POP) for innkommende e-post og SMTP for utgående e-post.

Merk: Hvis du ikke kan konfigurere e-post med SMTP, kan det hende at din kontos SMTP-autentisering er deaktivert. Du må først aktivere SMTP-godkjenning.