Finn Microsoft 365-serverinnstillingene mine

For å manuelt konfigurere e-postklienter som ikke støtter Microsoft Exchange, må du finner serverinnstillingene dine. Bruk portnummeret ditt (IMAP eller POP) for inngående e-post og SMTP for utgående e-post.

Merk: Bruk IMAP hvis du kan velge, siden dette alternativet gir bedre e-postsynkronisering på tvers av enheter og kontoer. Finn ut mer om forskjellene mellom IMAP og POP.

1. Logg på Outlook på nett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger > Vis alle Outlook -innstillinger .
  3. Velg Mail > Synkroniser e-post.
    Mail-fane og Synkroniser e-post

Du ser innstillinger for POP, IMAP og SMTP for Microsoft 365.
Mail-fane og Synkroniser e-post