Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Fjern en dedikert IP -adresse fra hostingkontoen min

Slik fjerner du en dedikert IP -adresse fra Linux- eller Windows -hostingkontoen din.

Påkrevd: Hvis de vertsbaserte domenene ikke er i den samme GoDaddy -kontoen, må du kanskje oppdatere domenets A -post for å holde nettstedet ditt live.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Web Hosting, ved siden av hosting konto du vil endre, og velg Alternativer.
  3. Klikk på Tilpass -fanen.
  4. Velg Delt (standard) i Server IP -listen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.