Fjern FTP -brukere fra Linux -hostingkontoen min

Bruk cPanels funksjon for FTP -kontoer for å fjerne uønskede FTP -brukere fra Linux -hostingkontoen din.

Merk: Du kan ikke fjerne spesielle FTP -kontoer, for eksempel kontoen til nettstedseieren.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. Velg FTP -administrator øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg ftp -administrator
  4. I delen cPanel FTP -kontoer , ved siden av kontoen du vil slette, klikker du på Slett . Bekreftelsesmeldingen viser FTP -påloggingen for brukerkontoen og banen til brukerens hjemmekatalog.
  5. (Valgfritt) Velg Slett brukerens hjemmekatalog for å slette brukerens hjemmekatalog og alle filene i den.

Advarsel: Hvis denne FTP -brukerens hjemmekatalog er tilordnet til public_html -mappen, slettes innholdet på nettstedet ved å velge dette alternativet.

6. Klikk på Slett . FTP -brukerkontoen (og den brukerens hjemmekatalog hvis du valgte den) blir slettet.