Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Forhåndsvis nettstedet mitt i Windows Hosting

Etter at du har endret Windows Hosting -nettstedet, bruker du Forhåndsvisning -funksjonen i Plesk for å se hvordan den vil se ut for besøkende før du publiserer endringene.

  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil vise.
  3. I kontoinstrumentbordet velger du Plesk -administrator .
  4. Velg Forhåndsvisning midt på siden under domenenavnet på Plesk -hjemmesiden.
    velg forhåndsvisning

Mer informasjon