Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Gjenopprett Gen 4 VPS fra en sikkerhetskopi

Du kan når som helst gjenopprette din 4. generasjons VPS fra en manuell eller automatisk sikkerhetskopiering.

Påkrevd: Du må allerede ha minst én manuell (på etterspørsel) eller en automatisk sikkerhetskopiert fil for å kunne gjenopprette serveren på denne måten.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side.
  3. Ved siden av 4. generasjons VPS -en du vil gjenopprette, klikker du på Administrer .
  4. Velg Sikkerhetskopier øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg sikkerhetskopier
  5. I På etterspørsel eller Automatisk- delen klikker du ikonet med tre prikker for filen du vil gjenopprette fra, og velger Gjenopprett .

Merk: On-Demand viser manuelle sikkerhetskopieringer (hvis du har noen), og delen Automatisk viser automatiske sikkerhetskopier vi har laget for deg.

6. Les forklaringen, slik at du kan være sikker på at det er dette du vil. For å fortsette angir du et Nytt passord du kan bruke med den gjenopprettede serveren. Dette kan være det samme passordet du bruker akkurat nå, eller det kan være et helt nytt passord – det er opp til deg. Uansett må passordet oppfylle kravene nedenfor.
  7. Angi det nye passordet i Bekreft passordet-feltet.
  8. Klikk på Gjenopprett. Vi gjenoppretter serveren din ved å bruke den sikkerhetskopierte filen. Dette kan ta noen minutter. Når vi er ferdig, kommer du inn på siden for innstillinger for den gjenopprettede serveren.