Logg på GoDaddy-kontoen min

Logg på GoDaddy-kontoen din for å åpne produktene dine eller administrere domenene og kontoinnstillingene dine.

1. Fra GoDaddy hjemmesiden klikker du på Logg på (på mobil klikker du på person-ikonet person-ikon).
    klikk på logg på
  2. Klikk på Logg på under Registrerte brukere.
    pålogging for registrerte brukere
  3. Angi brukernavnet eller kundenummeret og passordet ditt, og klikk deretter på Logg på.
    logg på med brukernavn og passord

Merk: Hvis du allerede har logget på, ser du brukernavnet ditt i stedet for Logg på. Klikk på brukernavnet ditt og velg deretter Gå til Min konto for å gå til GoDaddy-kontoen din.