Logg på GoDaddy-kontoen min

Logg på GoDaddy-kontoen din for å åpne produktene dine eller administrere domenene og kontoinnstillingene dine.

1. Fra GoDaddys hjemmeside velger du Logg på (på mobil velger du person-ikonet person-ikon).
    velg logg på
  2. Under Registrerte brukere, velger du Logg på.
    pålogging for registrerte brukere
  3. Angi brukernavnet eller kundenummeret og passordet ditt, og velg deretter Logg på. Det er også et alternativ hvor du kan logge på med Facebook- eller Google-kontoen din.
    logg på med brukernavn og passord

Merk: Hvis du allerede har logget på, ser du brukernavnet ditt i stedet for Logg på. Velg Brukernavn og velg deretter Mine produkter for å gå til GoDaddy-kontoen din.