Jeg kan ikke logge på GoDaddy-kontoen min – GoDaddy-hjelp

Gå direkte til påloggingssiden for å logge på GoDaddy-kontoen din, eller følg trinnene nedenfor.

påloggingsside

Merk: Hvis du har problemer med å logge på kontoen din, feilsøk vanlige problemer.

1. Gå til hjemmesiden til GoDaddy.
  2. Øverst i høyre hjørne velger du Logg på (på mobil velger du person-ikonet person-ikon).
    velg logg på
    • Hvis du allerede har logget på, ser du brukernavnet ditt i stedet for Logg på. Velg Brukernavn og velg deretter Mine produkter for å gå til GoDaddy-kontoen din.
  3. Under Registrerte brukere, velger du Logg på.
    pålogging for registrerte brukere
  4. Angi brukernavnet eller kundenummeret ditt. Du kan også logge på med Amazon-, Facebook- eller Google-kontoen din.
    • Avhengig av når du opprettet kontoen din, kan brukernavnet være e-posten din. Hvis du ikke kan logge på etter at du har prøvd brukernavn, kundenummer og e-post, prøv å hente brukernavnet ditt.
  5. Skriv inn passordet ditt, og velg deretter Logg på.
  6. Hvis du konfigurerer totrinnsverifisering, blir du bedt om å skrive inn en verifiseringskode eller bruke sikkerhetsnøkkelen din til å fullføre påloggingsprosessen.

Når du har logget på, ser du siden Mine produkter.