Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Gjenopprett nettstedet mitt i Windows Hosting

Du kan gjenopprette nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi hvis det blir hacket eller skadet. Hvordan du fullfører gjenopprettingen avhenger av hvordan du opprettet sikkerhetskopien:

Jeg brukte ... Slik gjenoppretter du nettstedet ...
Sikkerhetskopiering av nettsted SeGjenopprett nettstedet mitt ved hjelp av Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer
Lokal sikkerhetskopiering (FTP) Last opp filene dine via FTP
Plesks manuelle sikkerhetskopieringer Bruk denne artikkelen
Jeg har ikke en sikkerhetskopi! Kontakt kundestøtte

Gjenopprett fra manuell Plesk -sikkerhetskopiering

Advarsel:

Å gjenopprette nettstedet ditt gjennom Plesk bringer det midlertidig ned. Besøkende på nettstedet ditt vil se en 503 -tjeneste midlertidig utilgjengelig side.

1. Fra Plesk -hjemmesiden klikker du på Backup Manager .
  2. Klikk på Navnet på sikkerhetskopien du vil bruke.
  3. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på Gjenopprett .

Merk: Å velge databaser gjenoppretter ikke noen databaser.