Gjenopprett nettstedet mitt i Windows Hosting

Du kan gjenopprette nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi hvis det blir hacket eller skadet. Hvordan du fullfører gjenopprettingen avhenger av hvordan du opprettet sikkerhetskopien:

Jeg brukte ...Slik gjenoppretter du nettstedet ...
Sikkerhetskopiering av nettstedSeGjenopprett nettstedet mitt ved hjelp av Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer
Lokal sikkerhetskopiering (FTP)Last opp filene dine via FTP
Plesks manuelle sikkerhetskopieringerBruk denne artikkelen
Jeg har ikke en sikkerhetskopi!Kontakt kundestøtte

Gjenopprett fra manuell Plesk -sikkerhetskopiering

Advarsel:

Å gjenopprette nettstedet ditt gjennom Plesk bringer det midlertidig ned. Besøkende på nettstedet ditt vil se en 503 -tjeneste midlertidig utilgjengelig side.

1. Fra Plesk -hjemmesiden klikker du på Backup Manager .
  2. Klikk på Navnet på sikkerhetskopien du vil bruke.
  3. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på Gjenopprett .

Merk: Å velge databaser gjenoppretter ikke noen databaser.