Guidet tur til Linux -hosting Del 1: Instrumentbordet for kontoen min

Vi vet at du ønsker å komme i gang med å bygge nettstedet ditt og administrere Linux -hostingkontoen din. Denne guidede turen viser deg alle stedene du skal jobbe på. La oss starte med å se på kontoens instrumentbord .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rull ned til og velg Netthotell . Velg Administrer ved siden av Linux -hostingkontoen.
    velg administrer

Kontoinstrumentbordet ditt åpnes i et nytt nettleservindu eller -fane. Du ser domenenavnet ditt øverst.
    kontoens instrumentbord

Hva finnes i instrumentbordet?

Instrumentbordet er der du utfører kontorelaterte oppgaver, for eksempel å oppgradere kontoen din til et høyere nivå, eller finne tilkoblingsinformasjon for serveren din. Et par av de viktigste tingene du kan gjøre fra dette instrumentbordet er:

• Legge til flere domenenavn til kontoen: Alle Linux -hostingplanene våre (unntatt Economy) støtter flere nettsteder og domener. Når du er klar til å legge til flere nettsteder og domener, velger du Legg til nettsted i delen Nettsteder (rett under ditt primære domenenavn).
      velg legg til nettsted for å legge til flere domener
    • Begynn å bruke WordPress: Hvis du installerte WordPress under oppsettet (som de fleste av våre kunder) og du bare ikke kan vente med å komme i gang, velger du Administrator i Nettsteder -delen. Vi tar deg rett inn i WordPress & mdash; ingen pålogging nødvendig!
      velg admin for å åpne WordPress

Hva finnes i handlingssenteret?

Rett nedenfor Nettsteder -delen finner du Handlingssenter . Her finner du koblinger til nyttige støtteartikler, ny programvareversjonsinformasjon og mer. Vi oppdaterer Handlingssenteret hver måned.

Merk: Hvis du installerte WordPress under konfigurering, kan du se i Handlingssenter for en kobling til hjelpeartikkelen vår, "Kom i gang med WordPress i Linux -hosting"— en liste over de mest anbefalte tingene du kan gjøre for å begynne å bygge WordPress-nettstedet ditt.

Andre faner for mer avansert arbeid

Øverst på instrumentbordet, rett over det primære domenenavnet ditt, ser du noen få faner.
    fanene i kontoens instrumentbord /p >

Oppgavene du finner i disse kategoriene er for mer avansert arbeid, for eksempel å jobbe med databasen din, flytte filer rundt i kontoen, eller legge til flere FTP -brukere i kontoen din.

Vår neste stopp på turen: WordPress

La oss fortsette guidet tur med en titt på WordPress.

Eller hvis du ikke har planer om å bruke WordPress, kan du gå videre til vår titt på cPanel .