Hva betyr e -postmeldingen min?

Når en sendt melding ikke kan leveres, returnerer eller kommer den tilbake med en feilmelding (også kalt en returmelding) som beskriver hva som skjedde, inkludert årsaken til at leveringen mislyktes. Hvis meldingen din ikke kunne leveres, finner du feilmeldingen nedenfor for å se hva som forårsaket problemet og hvordan du løser det.

Fluktfeilen vises i den mottatte meldingen. Slik kan en feil se ut i Outlook, selv om feilmeldingen din kan se annerledes ut avhengig av hvilken e -postleverandør som avviser meldingen.
Leietaker har overskredet terskel -feilmeldingen

Bruk Ctrl+F (Windows) eller Cmd+F (macOS) for å finne nøkkelord.

Merk: Disse eksemplene bruker domenet coolexample.com og dets e -postadresse holly@ - erstatt disse med din egen informasjon.

Her er de vanligste feilmeldingene:

Vanlige returmeldinger via e -post

Returmelding Årsak til feil Løsning
421 Server midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere. IB101 E-postkøen opplever høyere enn normalt volum. Prøv igjen senere.

Recipient Account Related Bounces

Returmelding Årsak til feil Løsning
Grense for lagring av konto Mottakerkontoen har nådd lagringsgrensen og kan ikke motta e -post på dette tidspunktet. Mottakeren må tømme den mottakende mappen for å lage plass til mer e-post.
Kontoen finnes ikke E-postadressen senderen sendte til eksisterer ikke. Bekreft at e-postadressen til mottakeren ble angitt riktig.
Konto deaktivert Mottakerkontoen eksisterer, men dens evne til å motta e -post var deaktivert. Vanligvis forblir disse kontoene permanent deaktivert, men du kan prøve å sende e-posten igjen senere.
Tidsavbrudd for levering Dette kan skje av flere grunner. Prøv igjen senere.
Denne meldingen går i loop: den har allerede min Delivered-To-linje. (#5.4.6) Mottakerkontoen videresender meldingen i en loop. Dette forårsakes vanligvis av at mottakeren har to adresser som videresender til hverandre. De må korrigere sine innstillinger for videresending.

Invalid Recipient Bounces

Returmelding Årsak til feil Løsning
550 Mottaker ikke funnet. Mottakeren er ikke en gyldig e-postadresse. Fjern den ugyldige mottakeren fra e-posten din.
451 Beklager, jeg kunne ikke opprette en SMTP -tilkobling. Jeg kommer ikke til å prøve igjen; denne meldingen har vært for lenge i køen.

Mottakerens e-postadresse er stavet feil

Eller mottakerens e-postadresse har blokkert sending fra denne adressen.

Sjekk e-postadressen for eventuelle feil.

Hvis du sender til en gruppe, må du ta kontakt med hver adresse individuelt for å fastslå hvem som utløser feilen.

Sender Related Bounces

Returmelding Årsak til feil Løsning
535 Autentisering ikke tillatt på IBSMTP -servere. IB401 Godkjenning er ikke tillatt på inngående e-post. Ikke prøv å godkjenn når du sender e-post til denne serveren.
550 holly@coolexample.com Tom fra: adresser er ikke tillatt. Oppgi en gyldig Fra. IB501 E-postmeldingen "fra" er tom. Legg til en gyldig "fra"-adresse og prøv å send e-posten igjen.
550 holly@coolexample.com IP -adresser er ikke tillatt som Fra: -adresse. Oppgi en gyldig Fra. IB502 E -postmeldinger kan ikke sendes "fra" en IP -adresse. Legg til en gyldig "fra"-adresse og prøv å send e-posten igjen.
550 coolexample.com Fra: Domene er ugyldig. Oppgi en gyldig Fra: IB506 Domenet har ikke gyldige MX-oppføringer, en IP-adresse, eller det oppstod problemer under DNS-oppslaget når e-posten ble sendt. Bekreft at du sender fra et gyldig domene. Deretter bekrefter du at domenet har gyldige DNS -poster ved å utføre et eksternt DNS -oppslag. Hvis DNS ikke er gyldig, må den fikses før du sender e -posten på nytt.
550 holly@coolexample.com Ugyldig SPF -oppføring. Inspiser SPF -innstillingene dine og prøv igjen. IB508 Domenet til e-posten som sender har en SPF-oppføring som ikke godkjenner den sendende e-postserveren til å sende e-post fra domenet. Endre SPF -oppføringen slik at den inkluderer serveren du prøver å sende fra, eller fjern SPF -oppføringen fra domenet.
421 Midlertidig avvist. Reversert DNS for denne IP -en mislyktes. IB108 IP-adressen som prøver å sende e-post har ikke reversert DNS-oppsett, eller DNS-oppslaget mislyktes. Bekreft at IP-adressen har reversert DNS-oppsett før du sender e-posten på nytt.

Content Related Bounces

Returmelding Årsak til feil Løsning
552 Denne meldingen er blitt avvist på grunn av innhold som regnes som søppelpost av internettsamfunnet. IB212 Denne e-postmeldingen inneholder en kobling, et vedlegg, eller mønster fanget opp av våre filtre som søppelpost. Inkluder et alternativ for å velge bort e -postmeldingene dine. Deretter sjekke sende listene til å sikre at du bare sender til mottakere som har valgt å melde deg på for å motta e-posten din. Hvis du føler at denne meldingen har blitt feilmeldt som søppelpost, må du sørge for å få en kopi av den opprinnelige meldingen som forsøkte å bli sendt, og så rapportere returmeldingen .
552 Virusinfisert melding avvist. IB705 E-postmeldingen inneholder en kobling, et vedlegg, eller mønster fanget opp av våre filtre som et mulig virus. Inkluder et alternativ for å velge bort e -postmeldingene dine. Deretter sjekke sende listene til å sikre at du bare sender til mottakere som har valgt å melde deg på for å motta e-posten din. Hvis du føler at denne meldingen har blitt feilmeldt som søppelpost, må du sørge for å få en kopi av den opprinnelige meldingen som forsøkte å bli sendt, og så rapportere returmeldingen .

Rate Limiting Bounces

Returmelding Årsak til feil Løsning
452 Denne meldingen inneholder for mange mottakere. Reduser antall mottakere og prøv på nytt. IB605 Meldingen er blitt forsøkt sendt til for mange mottakere. Reduser antall mottakere og prøv igjen.
421 Tilkobling avvist, for mange økter fra denne IP -en. Reduser antallet samtidige økter. IB007 Denne IP-adressen har for mange økter åpne nå. Reduser antallet åpne økter og prøv igjen.
554 Denne IP -en er blitt midlertidig blokkert for å ha prøvd å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost av Internett -samfunnet. IB110 Denne IP-adressen har forsøkt å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost og er blitt blokkert for en time. Hvis du ikke sender søppelpost, må du kontakte din internettleverandør (ISP) for å se hvorfor IP -adressen din sender så mange e -poster. Noe i systemet ditt forårsaker problemet, og du må feilsøke.

C3: For å fastslå og bekrefte eierskap av IP -adressen, kan du gjøre en IP -adresse slå opp gjennom DNSstuff eller IP -registre som arin.net (USA og Canada), ripe.net (Europa), lacnic.net (Sentral- og Sør -USA) Amerika), afrinic.net (Afrika) og apnic.net (Asia/Stillehavet)

554 Denne IP -en er blitt blokkert for dagen for å ha prøvd å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost av internettsamfunnet. IB111 Denne IP-adressen har forsøkt å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost og er blitt blokkert for resten av dagen. Sjekk innholdet i meldingen og prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt midlertidig blokkert for å ha prøvd å sende e -post for mange ugyldige mottakere. IB112 Denne IP-adressen har forsøkt å sende e-post til for mange ugyldige mottakere og er blitt blokkert for en time. Sjekk mottakerlisten din og prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt blokkert for dagen for å ha prøvd å sende e -post til for mange ugyldige mottakere. IB113 Denne IP-adressen har forsøkt å sende e-post til for mange ugyldige mottakere og er blitt blokkert for resten av dagen. Sjekk mottakerlisten din og prøv igjen senere.
550 Denne IP -en har sendt for mange meldinger denne timen. IB504 Denne IP-adressen har nådd det maksimale antallet tillatte meldinger for den timen. Prøv igjen senere.
550 Denne meldingen har overskredet det maksimale antallet meldinger per økt. Åpne en ny økt og prøv igjen. IB510 Denne IP-adressen har nådd det maksimale antallet tillatte meldinger for den økten. Prøv igjen senere.
550 Denne IP -en har sendt for mange til for mange mottakere denne timen. IB607 Denne IP-adressen har nådd det maksimale antallet tillatte mottakere for den timen. Prøv igjen senere.

RBL Related Bounces

Returmelding Årsak til feil Løsning
554 RBL Avvis. Denne IP-en er blitt blokkert fra vår interne RBL. Følg koblingen i returmeldingen for å sende en forespørsel om å fjerne denne IP-adressen.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en har et dårlig rykte på Cloudmark Sender Intelligence (CSI). IB103 Denne IP-adressen har et dårlig rykte på Cloudmark Sender Intelligence (CSI). Sjekk Cloudmark Sender Intelligence for å se ryktet til den sendende IP-en.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en er oppført på Spamhaus Block List (SBL). IB104 Denne IP-en er oppført på Spamhaus Block List. Sjekk for å se om IP-en er oppført på Spamhaus Block List.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en er oppført på Exploits Block List (XBL). IB105 Denne IP-en er ført opp på Spamhaus Exploits Block List. Sjekk for å se om IP-en er ført opp på Spamhaus Exploits Block List.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en er oppført på Policy Block List (PBL). IB106 Denne IP-en er ført opp på Spamhaus Policy Block List. Sjekk for å se om IP-en er ført opp på Spamhaus Policy Block List.

Vanlige Microsoft 365 -returmeldinger

Returmelding Årsak til feil Løsning
IMCEAEX-_O =
CHOST_OU = EX
ENDRE+20AD
MINISTRATIV
+20GROUP+20+28F
YDIBOHF23SPDLT
+29_CN = RECIPIENTS_
CN = kulteksempel@ex2.
secureserver.net #550
5.1.1 RESOLVER.ADR.
ExRecipNot
Funnet; ikke funnet ##
Det finnes bufferoppføringer fra Kallenavnlisten, eller du slettet din hurtigbufferfil for Kallenavn. Prøv å tømme bufferoppføringer fra kallenavnlisten eller å slette din hurtigbufferfil for kallenavn.
550 5.4.1 Mottakeradresse avvist: Tilgang nektet. AS (201806281) Adressen gjenkjennes ikke av mottakerens system, slik som e -post som ankommer en feil server på grunn av et DNS -problem, eller mottakeradressen er ikke konfigurert til å motta e -post. Sørg for at du har angitt riktig e -postadresse. Bekreft at mottakerens domene og MX -oppføringer er riktig konfigurert for Microsoft 365. For mer informasjon, seKontroller og administrer MX-oppføringene .
550 5.1.8 Tilgang avvist, ugyldig utgående avsender. Dårlig utgående avsender - Meldinger sendt fra Microsoft 365 -e -postkontoen kan bryte Microsofts retningslinjer for spam . Sjekk om meldingene med vilje ble sendt av e -postadressen, og send deretter inn en forespørsel om blokkering av e -post .
550 5.7.705 Tjenesten er ikke tilgjengelig. Tilgang nektet, leietaker har overskredet terskelen. Leietaker overskred terskelen - Meldinger ble sendt fra Microsoft 365 -organisasjonen som kan bryte Microsofts retningslinjer for spam . Sjekk om meldingene med vilje ble sendt av e -postadressen, og send deretter inn en forespørsel om blokkering av e -post .
Organisasjonen din tillater ikke ekstern videresending. Som standard tillater ikke Microsoft videresending til eksterne e -postadresser. Rediger retningslinjene for utgående søppelpostfilter .