Fikse avvist e -post med en returmelding

Det er mange grunner til at sendt e -post kan komme tilbake avvist med en returmelding . Når dette skjer, må du finne feilen din for å forstå hva som skjedde og hvordan du kan løse problemet.

Merk: Disse eksemplene bruker domenet coolexample.com og dets e -postadresse holly@ - erstatt disse med din egen informasjon.

Her er de vanligste feilmeldingene. Velg en returmeldingstype for å se feilene og løsningene:

Vanlige e -postmeldinger

Returfeil Årsak til feil Løsning
421 Server midlertidig utilgjengelig. Prøv igjen senere. IB101 E -postkøen opplever høyere enn normalt e -postvolum. Prøv igjen senere.

Mottakeren spretter

Returfeil Årsak til feil Løsning
Grense for lagring av konto Mottakerens konto har nådd lagringsgrensen og kan ikke motta e -post på dette tidspunktet. Mottakeren må tømme innboksen eller mottaksmappen for å gi plass til mer e -post.
Kontoen finnes ikke E -postadressen du sendte til eksisterer ikke. Bekreft at e -postadressen til mottakeren var angitt riktig.
Konto deaktivert Mottakerkontoen eksisterer, men dens evne til å motta e -post var deaktivert. Vanligvis forblir disse kontoene permanent deaktivert, men du kan prøve å sende e -posten igjen senere.
Tidsavbrudd for levering Dette kan skje av flere grunner. Prøv igjen senere.
Denne meldingen går i loop: den har allerede min Delivered-To-linje. (#5.4.6) Mottakerkontoen videresender meldingen i en loop. Dette forårsakes vanligvis av at mottakeren har to adresser som videresender til hverandre. De må korrigere sine innstillinger for videresending.

Ugyldig mottaker returnerer

Returfeil Årsak til feil Løsning
550 Mottaker ikke funnet. Mottakeren er ikke en gyldig e -postadresse. Fjern den ugyldige mottakeren fra e -posten din.
451 Beklager, jeg kunne ikke opprette en SMTP -tilkobling. Jeg kommer ikke til å prøve igjen; denne meldingen har vært for lenge i køen.

Mottakerens e -postadresse er feilstavet.

Eller mottakerens e-postadresse har blokkert sending fra denne adressen.

Sjekk e-postadressen for eventuelle feil.

Hvis du sender til en gruppe, må du ta kontakt med hver adresse individuelt for å fastslå hvem som utløser feilen.

Tilbake til toppen

Avsender spretter

Returfeil Årsak til feil Løsning
535 Autentisering ikke tillatt på IBSMTP -servere. IB401 Autentisering er ikke tillatt på inngående e -post. Dette skjer når du har feil utgående SMTP -serverinnstillinger i e -postklienten (som Outlook eller Gmail). Konfigurer e -postklienten din ved hjelp av følgende SMTP -serverinnstilling, smtpout.secureserver.net.
550 holly@coolexample.com Tom fra: adresser er ikke tillatt. Oppgi en gyldig Fra. IB501 E -postmeldingen "fra" er tom. Legg til en gyldig "fra"-adresse og prøv å send e-posten igjen.
550 holly@coolexample.com IP -adresser er ikke tillatt som Fra: -adresse. Oppgi en gyldig Fra. IB502 E -postmeldinger kan ikke sendes "fra" en IP -adresse. Legg til en gyldig "fra"-adresse og prøv å send e-posten igjen.
550 coolexample.com Fra: Domene er ugyldig. Oppgi en gyldig Fra: IB506 Domenet har ikke gyldige MX -oppføringer, en IP -adresse eller det oppstod problemer under DNS -oppslaget da e -posten ble sendt. Bekreft at du sender fra et gyldig domene. Deretter bekrefter du at domenet har gyldige DNS -poster ved å sjekke sonefilen din. Hvis DNS ikke er gyldig, må den fikses før du sender e -posten på nytt.
550 holly@coolexample.com Ugyldig SPF -oppføring. Inspiser SPF -innstillingene dine og prøv igjen. IB508 Den avsendende e -postadressens domene har en SPF -post som ikke autoriserer den sendende e -postserveren til å sende e -post fra domenet. Endre SPF -oppføringen slik at den inkluderer serveren du prøver å sende fra, eller fjern SPF -oppføringen fra domenet.
421 Midlertidig avvist. Reversert DNS for denne IP -en mislyktes. IB108 IP -adressen som prøver å sende e -post har ikke omvendt DNS -oppsett, eller DNS -oppslaget mislyktes. Bekreft at den sendende IP -adressen har omvendt DNS -oppsett før du sender e -posten på nytt. GoDaddy administrerer omvendt DNS når vi bruker e -posttjenestene våre. Vi støtter ikke egendefinert omvendt DNS.

Innholdet spretter

Returfeil Årsak til feil Løsning
552 Denne meldingen er blitt avvist på grunn av innhold som regnes som søppelpost av internettsamfunnet. IB212 E -postmeldingen inneholder en kobling, et vedlegg eller mønster fanget opp av filtrene våre som søppelpost.

Inkluder et alternativ for å velge bort meldinger. Sjekk så sendelistene dine for å sikre at du bare sender til mottakere som har valgt å motta e -posten din. Hvis du føler at denne meldingen har blitt feilmeldt som søppelpost, kan du hente en kopi av den opprinnelige meldingen som forsøkte å bli sendt, og så rapportere returmeldingen .

Du bør også sørge for at alle koblinger i e -posten går til gyldige destinasjoner som er fri for skadelig programvare og phishing.

552 Virusinfisert melding avvist. IB705 E -postmeldingen som inneholder en kobling, et vedlegg eller mønster fanget opp av filtrene våre som et mulig virus.

Inkluder et alternativ for å velge bort meldinger. Sjekk så sendelistene dine for å sikre at du bare sender til mottakere som har valgt å motta e -posten din. Hvis du føler at denne meldingen har blitt feilmeldt som søppelpost, kan du hente en kopi av den opprinnelige meldingen som forsøkte å bli sendt, og så rapportere returmeldingen .

Du bør også sørge for at alle koblinger i e -posten går til gyldige destinasjoner som er fri for skadelig programvare og phishing.

552 Melding avvist for søppelpost eller virusinnhold E -postmeldingen inneholder en kobling, et vedlegg eller mønster fanget opp av filtrene våre som søppelpost.

Denne feilen er forårsaket av å sende utgående e -post der mottakerne ikke ba om å motta e -post fra deg. Vi anbefaler ikke å sende utgående e -post fra våre e -postplattformer. ( Finn ut mer om beste praksis for markedsføring per e -post .)

Du bør også sørge for at alle koblinger i e -posten går til gyldige destinasjoner som er fri for skadelig programvare og phishing.

Frekvensbegrensende returmeldinger

Returfeil Årsak til feil Løsning
452 Denne meldingen inneholder for mange mottakere. Reduser antall mottakere og prøv på nytt. IB605 Meldingen har forsøkt å sende for mange mottakere. Reduser antall mottakere og prøv igjen.
421 Tilkobling avvist, for mange økter fra denne IP -en. Reduser antallet samtidige økter. IB007 Denne IP -adressen har for øyeblikket for mange økter åpne. Reduser antallet åpne økter og prøv igjen.
554 Denne IP -en er blitt midlertidig blokkert for å ha prøvd å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost av Internett -samfunnet. IB110 Denne IP -adressen har forsøkt å sende for mange meldinger som inneholder innhold som antas å være søppelpost og har blitt blokkert i en time. Hvis du ikke sender søppelpost, må du kontakte din internettleverandør (ISP) for å se hvorfor IP -adressen din sender så mange e -poster. Noe i systemet ditt forårsaker problemet, og du må feilsøke.
554 Denne IP -en er blitt blokkert for dagen for å ha prøvd å sende for mange meldinger som inneholder innhold som regnes som søppelpost av internettsamfunnet. IB111 Denne IP -adressen har forsøkt å sende for mange meldinger som inneholder innhold som antas å være søppelpost, og er blitt blokkert for resten av dagen. Sjekk innholdet i meldingen og prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt midlertidig blokkert for å ha prøvd å sende e -post for mange ugyldige mottakere. IB112 Denne IP -adressen har forsøkt å sende e -post til for mange ugyldige mottakere og har blitt blokkert i en time. Sjekk mottakerlisten din og prøv igjen senere.
554 Denne IP -en er blitt blokkert for dagen for å ha prøvd å sende e -post til for mange ugyldige mottakere. IB113 Denne IP -adressen har forsøkt å sende e -post til for mange ugyldige mottakere og er blitt blokkert for resten av dagen. Sjekk mottakerlisten din og prøv igjen senere.
550 Denne IP -en har sendt for mange meldinger denne timen. IB504 Denne IP -adressen har nådd maksimum tillatte meldinger for den timen. Prøv igjen senere.
550 Denne meldingen har overskredet det maksimale antallet meldinger per økt. Åpne en ny økt og prøv igjen. IB510 Denne IP -adressen har nådd maksimum tillatte meldinger for den økten. Prøv igjen senere.
550 Denne IP -en har sendt for mange til for mange mottakere denne timen. IB607 Denne IP -adressen har nådd maksimum tillatte mottakere for den timen. Prøv igjen senere.

Tilbake til toppen

Ekstern blokkliste (RBL) spretter

Returfeil Årsak til feil Løsning
554 RBL Avvis. Denne IP -adressen ble blokkert fra vår interne RBL. Følg koblingen i returmeldingen for å sende inn en forespørsel om å fjerne denne IP -adressen.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en har et dårlig rykte på Cloudmark Sender Intelligence (CSI). IB103 Denne IP -adressen har et dårlig rykte på Cloudmark Sender Intelligence (CSI). Følg koblingen i returmeldingen for å sjekke omdømmet til den sendende IP -adressen i Cloudmark Sender Intelligence.
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en er oppført på Spamhaus Block List (SBL). IB104 Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Block List. Sjekk for å se om IP -adressen er oppført på Spamhaus Block List .
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en er oppført på Exploits Block List (XBL). IB105 Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Exploits Block List. Sjekk for å se om IP -en er oppført på Spamhaus Exploits Block List .
554 Tilkobling avvist. Denne IP -en er oppført på Policy Block List (PBL). IB106 Denne IP -adressen er oppført på Spamhaus Policy Block List. Sjekk for å se om IP -adressen er oppført på Spamhaus Policy Block List .

Microsoft 365 spretter

Returfeil Årsak til feil Løsning
5.1.1 RESOLVER.ADR. ExRecipNot Found; ikke funnet Det er hurtigbufrede oppføringer fra kallenavnlisten, eller du slettet kallenavnbufferfilen din. Prøv å tømme hurtigbufrede oppføringer fra Kallenavn -listen eller slett Kallenavnbuffer -filen. Lær mer fra Microsoft .
550 5.4.1 Mottakeradresse avvist: Tilgang nektet. AS (201806281) Adressen gjenkjennes ikke av mottakerens system, slik som e -post som ankommer en feil server på grunn av et DNS -problem, eller mottakeradressen er ikke konfigurert til å motta e -post. Sørg for at du har angitt riktig e -postadresse. Bekreft at mottakerens domene og MX -oppføringer er riktig konfigurert for Microsoft 365. For mer informasjon, se denne Microsoft -artikkelen .
550 5.1.8 Tilgang avvist, ugyldig utgående avsender. Dårlig utgående avsender - Meldinger sendt fra Microsoft 365 -e -postkontoen kan bryte Microsofts retningslinjer for spam . Sjekk om meldingene med vilje ble sendt av e -postadressen, og send deretter inn en forespørsel om blokkering av e -post .
550 5.7.705 Tjenesten er ikke tilgjengelig. Tilgang nektet, leietaker har overskredet terskelen. Leietaker overskred terskelen - Meldinger ble sendt fra Microsoft 365 -organisasjonen som kan bryte Microsofts retningslinjer for spam . Sjekk om meldingene med vilje ble sendt av e -postadressen, og ta deretter kontakt med en GoDaddy -veiledning for hjelp med å fjerne blokkeringen av adressen.
Organisasjonen din tillater ikke ekstern videresending. Som standard tillater ikke Microsoft videresending til eksterne e -postadresser. Rediger retningslinjene for utgående søppelpostfilter .
550 5.7.708 Tjenesten utilgjengelig. Tilgang nektet, trafikk ikke akseptert fra denne IP -en Du sender fra kjente IP -adresser med lite rykte. Du kan også ha en ny versjon eller prøveversjon av Microsoft 365. Fullfør anken på sender.office.com eller kontakt din internettleverandør (ISP) for å gjøre dette.

Tilbake til toppen