Hva er CoBlocks?

WordPress -blokkeredigeringsprogrammet bruker blokker for å vise innhold. CoBlocks er en samling blokker som utvider WordPress ytterligere, slik at brukerne kan skape rikt innhold på en intuitiv måte uten å ofre kreativiteten din. Disse blokkene er fleksible, pålitelige, tydelige, enkle å bruke og svært gjenbrukbare.

CoBlocks utnytter Gutenberg for å legge til enda mer funksjonalitet til blokkeredigeringsprogrammet. Med enkle kontroller kan du administrere polstring og marginer, legge til layoutfunksjoner som formdeler og mer.

Det har aldri vært så enkelt å opprette et medierikt nettsted med bare noen få klikk. Plasser ut innhold, slipp sosiale ikoner, legg til gifs - alle disse, og mer, er nye blokker drevet av CoBlocks. Typografi -kontrollpanelet lar deg angi egendefinerte skrifttyper, linjehøyder, vekter og transformasjoner for alle blokker.