Hva er databasens vertsnavn i Plesk -hosting?

Database-drevne applikasjoner, for eksempel WordPress, bruker databasens vertsnavn for å koble til den.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Databaser .

Du kan koble til databasen ved hjelp av IP -adressen i Database -server -kolonnen.

Advarsel: Ikke inkluder porten etter IP -adressen for MySQL -databasene dine. For eksempel, hvis databaseserveren din er 1.1.1.1:3306 , bruker du 1.1.1.1 som databasens vertsnavn.

Hvis du trenger påloggingsinformasjon for databasen, går du til Brukere -fanen. Hvis du trenger å administrere påloggingsinformasjonen til databasenes brukere, se