Koble eksternt til databaser i Windows Hosting

Ved å koble eksternt til en database kan du administrere den ved hjelp av verktøy som MySQL Query Browser , MySQL Workbench eller Microsoft SQL Server Management Studio Express . Hvis du ønsker å koble eksternt til en database, her er en liste over innstillingene du kan trenge.

Felt Hva du skal skrive inn …
Vertens navn eller Server Databasens vertsnavn
Port MySQL : 3306
MS SQL : 1433
Brukernavn Databasebrukerens brukernavn
Passord Databasebrukerens passord
Database Navnet til databasen

For å få spesifikk informasjon for databasen din, seVis databaseopplysninger for Windows -hosting .

Merk: Direkte databasetilkoblinger støtter ikke sikre (SSL) tilkoblinger.