Hva er en dedikert IP?

En dedikert IP -adresse er en unik Internett -adresse som utelukkende er tilordnet til en enkelt hostingkonto. En dedikert IP -adresse lar deg:

• Vis nettstedet ditt via IP -adressen.
  • Bruk FTP for å få tilgang til kontoen din mens domenenavnet ellers er utilgjengelig, for eksempel under forplantningsperioder for domenenavn.
  • Sørg for raskere respons i perioder med stor trafikkbelastning.

Business Hosting -kontoer inkluderer en dedikert IP -adresse. Du kan når som helst kjøpe en dedikert IP -adresse for din delt hosting -konto.