Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

CDN -bildeindeksering og Yoast SEO

For å sikre at bilder blir indeksert riktig av Google Search Console når du bruker Yoast SEO -plugin -modulen og et CDN, bør du legge til en liten kodebit øverst i funksjons.php -filen. Denne koden vil tillate at Yoast SEO kan generere nettstedskartet for WordPress -nettstedet ditt på riktig måte.

1. Endre funksjons.php -filen ved å legge til denne kodebiten til toppen av filen, og erstatte example.com i begge URL -ene med din egen.
    funksjon wpseo_cdn_filter ($ uri) {return str_replace (' https://www.example.com ', ' https://secureservercdn.net/example.com/ ', $ uri); } legg til_filter ('wpseo_xml_sitemap_img_src', 'wpseo_cdn_filter');
  2. Lagre endringene.
  3. Gå til innstillingene for Yoast SEO -nettstedskart og gjenopprett nettstedskartet.

Nettstedkartet vil nå bruke CDN -URL -en til å referere til bildene. Etter denne endringen kan det ta flere dager for bildene å indekseres på nytt i Google Search Console.