Hva er et mellomliggende sertifikat?

Mellomliggende sertifikater brukes som erstatning for rotsertifikatet vårt. Vi bruker mellomliggende sertifikater som en proxy fordi vi må holde rotsertifikatet vårt bak mange lag med sikkerhet, for å sikre at nøklene er helt utilgjengelige.

Men fordi rotsertifikatet selv har signert det mellomliggende sertifikatet, kan det mellomliggende sertifikatet bli brukt til å signere SSL-ene som kundene våre installerer for å vedlikeholde "tillitskjeden".

Installere mellomliggende sertifikat

Etter at SSL-sertifikatet er utstedt, vil du motta en e-post med en kobling for å laste ned det signerte sertifikatet og de mellomliggende sertifikatene.

Hvordan du installerer sertifikater avhenger av serverprogramvaren du bruker. I de fleste tilfeller kan du laste ned og installere en mellomliggende sertifikatpakke. Men for noen typer servere må du laste ned og installere de to mellomliggende sertifikatene individuelt. Se Installer SSL-sertifikater for den spesifikke prosessen du bør følge.

Alle våre midlertidige sertifikater og sertifikatpakkene er også tilgjengelig fra -oppbevaringsstedet.

Merk: Hvis du ikke installerer de mellomliggende sertifikatene med det utstedte SSL-sertifikatet ditt, kan det hende at sertifikatet for klarert kjede ikke blir opprettet. Dette betyr at når besøkende prøver å få tilgang til nettstedet ditt, kan de få en "Sikkerhetsvarsel" -feil som indikerer "Sikkerhetssertifikatet ble utstedt av et selskap du ikke har valgt å stole på ..." I møte med en slik advarsel vil potensielle kunder mest sannsynlig ta sin virksomhet andre steder.