Hva er forskjellen mellom et Premium Extended Validation (EV) -sertifikat og et Deluxe SSL -sertifikat?

Hovedforskjellen mellom Premium Extended Validation (EV) og Deluxe SSL -sertifikater er vurderingsprosessen som må fullføres for at sertifiseringsinstansen (CA) skal utstede et signert sertifikat til forespørselen. I tillegg vil nettsteder sikret med Premium Extended Validation (EV) -sertifikater vises annerledes i moderne nettlesere, og utheve en del av adresselinjen i grønt.

Mer utvidet enn Deluxe -prosessen, valideringsprosessen med Premium utvidet validering (EV) validerer forespørselsens domenekontroll og verifiserer den anmodende enhetens juridiske eksistens og identitet. Prosessen autentiserer følgende informasjon vedrørende den sertifikatforespørgende organisasjonen:

• Juridisk eksistens: Sertifiseringsinstansen (CA) må bekrefte med det inkorporerende byrået i den anmodende enhetens jurisdiksjon for inkorporering at, fra og med datoen Premium Extended Validation (EV) Certificate utstedes, er organisasjonen navngitt i Premium Extended Validation (EV) Sertifikatet eksisterer juridisk sett som en gyldig organisasjon eller enhet i jurisdiksjonen for inkorporering.
  • Identitet: CA må bekrefte at det juridiske navnet til enheten navngitt i Premium Extended Validation (EV) -sertifikatet samsvarer med navnet i den offisielle regjeringen til Byrå i den anmodende enhetens jurisdiksjon for inkorporering. (Og hvis et antatt navn også er inkludert, at det antatte navnet er riktig registrert av den anmodende enheten i jurisdiksjonen til forretningsstedet.)
  • Registreringsnummer: CA må innhente det spesifikke unike registreringsnummeret som er tildelt søkeren av Incorporating Agency i den anmodende enhetens søker jurisdiksjon for inkorporering.
  • Registrert agent: CA må innhente identiteten til og adressen til den anmodende enhetens registrerte agent eller registrerte kontor (alt etter hva som er relevant) i den anmodende myndighet for inkorporering.
  • Rett til å bruke domenenavn: CA må ta alle nødvendige forholdsregler for å bekrefte at, fra og med datoen Premium Extended Validation (EV) Certificate (EV) -sertifikatet er utstedt, er enheten navngitt i Premium Extended Validation (EV) Certificate eier eller har det eksklusive rett til å bruke domenenavnet oppført i SSL -sertifikatet Premium Extended Validation (EV).
  • Autorisasjon for SSL -sertifikat av typen Premium Extended Validation (EV): Sertifiseringsinstansen må ta alle nødvendige forholdsregler for å verifisere at enheten navngitt i Premium SSL -sertifikatet har autorisert utstedelse av Premium Extended Validation (EV) SSL -sertifikat.