Hva er GCash?

Vi har inngått et samarbeid med GCash for å gi kunder på Filippinene et lokalt betalingsalternativ. Etter at du har installert GCash -appen på mobilenheten din, kan du utføre betalinger med GCash -lommeboken din.

Påkrevd: GCash er kun tilgjengelig for kunder som velger Filippinene som land/region og filippinske pesos (PHP) som standardvaluta i Kontoinnstillinger .

Betal med GCash

I kassen vil vi vise GCash -alternativet for kvalifiserte kjøp.

1. Velg GCash som betalingsmetode, og velg deretter Review Order .
    velg g kontanter som betalingsmetode
  2. Velg Fullfør kjøp . Vi bekrefter bestillingen din og viser bestillings -ID -nummeret.
    Merk: Hvis dette er første gangen du velger GCash som betalingsmetode, blir du omdirigert til GCash -nettstedet for å skanne en QR -kode ved hjelp av GCash -lommebok -appen. Følg meldingene på mobilenheten din for å fullføre kjøpet. Deretter blir du ført tilbake til bestillingsbekreftelsesskjermbildet.

Jeg vil betale med GCash. Hvorfor ser jeg ikke dette betalingsalternativet i kassen?

GCash vises bare for kunder som velger Filippinene som land/region, og Filippinske pesos (PHP) som standardvaluta i Kontoinnstillinger .

Trenger jeg et telefonnummer til Filippinene for å bruke GCash?

Ja, GCash støttes bare på mobilnumre i Filippinene.

Kan jeg bruke GCash -betalingen min på GoDaddy -fornyelser?

Ja, vi vil lagre betalingsprofilen i kontoen din for fornyelse.

Er det noen transaksjonsgrenser?

Ja. Transaksjoner er begrenset til ikke mindre enn 1 PHP eller ikke mer enn 100 000 PHP.