Oppdater profilen for GoDaddy-kontoen min

For at vi skal kunne holde kontakten med deg: Slik kan du holde fakturerings- og kontaktinformasjonen din oppdatert. Du kan endre profilinformasjonen din, for eksempel kontoinnehaverens navn, e-postadresse, telefonnummer og standardvaluta.

1. Gå til GoDaddy Kontoinnstillinger. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. I delen som viser profilinformasjonen din, klikker du på Rediger.
  3. Oppdater informasjonen du vil endre, og klikk deretter på Lagre. Vi bekrefter at endringene dine er lagret.