Hva er kontovarsler?

Når du logger på godaddy.com, varsler vi deg om det er noe du må administrere på kontoen din. Vi varsler deg bare om viktige ting, for eksempel når kredittkortet ditt må oppdateres eller domenet ditt utløper. Ikke bekymre deg - vi sender deg også en e -post om disse varslene for å sørge for at du vet når GoDaddy -kontoen din trenger oppmerksomhet.

Hva er de ulike typene varsler?

Vi varsler deg når:

• betalingsmetoden din vil utløpe.
  • dine GoDaddy-domener- eller produkter vil utløpe.
  • Det er nye måter å bli varslet om kontoen din på, for eksempel SMS.

Hvor kan jeg se varslene mine?

Varsler vises øverst til høyre ved siden av personikonet. Klikk på varslingsikonet for å se dem.
kontovarsler -ikonet

Når vil dere varsle meg om kontoen min?

Vi varsler deg 30–90 dager før produktene eller betalingsmåtene dine utløper. Som en visuell påminnelse vil varslingen gå fra gul til rød når du kommer nærmere utløpsdatoen.

Hvor lang tid tar det før varslene mine oppdateres når jeg har gjort en endring?

Det tar opptil 24 timer før varsler oppdateres etter at du har endret betalingsmetoden eller betalingsmåtene dine.