Fornye mine produkter eller tjenester manuelt

Slik fornyer du produktene dine manuelt når som helst, selv om de er angitt til automatisk fornyelse.

Produkter fornyes automatisk for samme lengde som den siste manuelle fornyelsen, i motsetning til den opprinnelige registreringslengden. Dette gjelder også for domener som fornyes manuelt etter 16. juli 2020. Hvis for eksempel et domene fornyes manuelt etter 16. juli 2020 for en 3-års periode, vil den automatisk fornyes for den samme 3-årsperioden når den tiden kommer. Se vår Avtale for registrering av domenenavn for fullstendig informasjon.

1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering-siden. Du vil bli bedt om å logge på hvis du ikke allerede er pålogget.
  2. Merk av i boksen for å velge produktene du vil fornye, og klikk deretter på Legg i handlevogn.
    Legg i handlevognen-ikonet er uthevet.
  3. Fullfør kjøpet.