Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er et verktøy for direktemeldinger, nettmøter og samarbeid. Det er en Microsoft 365 -app som lar deg chatte og møte med kollegaer, enten du er på kontoret eller hvor som helst i verden. Teams er tilgjengelig med Online Essentials, Business Premium og Business Premium Enterprise -planer fra GoDaddy .

Med Teams kan du være sikker på at kommunikasjonen din er sikker. Du kan velge hvem du vil inkludere i møter, og få varsling hvis møter blir tatt opp. Du vil også få databeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner for å holde virksomheten din trygg. Finn ut mer om Teams -sikkerhet .

Få Teams til å fungere best for deg ved å integrere det med apper. Det er mange apper å velge mellom basert på bransjen din eller spesifikke forretningsbehov, inkludert automatisering av arbeidsflyt og verktøy for prosjektadministrasjon. Finn ut mer om apper for Teams .

Én app du kan prøve med Teams, er Shifts, en skybasert plattform for ansatte hvis jobb krever at de er på beina eller på farten, som kelner eller bussjåfør. Shifts hjelper bedriftseiere med å opprette og administrere arbeidsvakter, klokke inn/ut, dele filer og kommunisere viktig informasjon til teammedlemmene. Lær mer om bruk av Shifts fra Microsoft.

Relaterte trinn

• Hvis du har en Online Essentials plan, tilgang Lag i din webmail
  • Hvis du har Business Premium eller nyere, installer Teams på Windows PC eller Mac .