Laste ned og installere Office-apper for iPhone eller iPad

Hvis du har en Online Essentials-, Business- eller Business Premium-plan, kan du bruke mobilappene på iPhone eller iPad. Du må laste ned hver Office-app separat fra App Store.

1. Office-appen kombinerer Microsoft Word, Excel og PowerPoint på ett sted og er tilgjengelig for nedlasting for iOS. For alle ytterligere apper, eller for å laste ned en app separat, velger du appen du foretrekker og installerer den.
  2. Trykk på Logg inn.
  3. Angi e-postadressen din for Microsoft 365.
  4. Trykk neste.
  5. Du blir viderekoblet til en annen påloggingsside for å skrive inn passordet ditt.
  6. Trykk Logg inn.

Gjenta disse trinnene for hver Office-app du vil bruke.

Avhengig av hvor mange filer og mapper du har, kan det ta flere minutter å synkronisere alt. Etter at synkroniseringen er fullført, kan du åpne, opprette og dele alle dokumentene dine.