Hva er validering av ekte navn for .CN-domener?

Validering av ekte navn lar deg "aktivere" .CN-domenenavn, som betyr at du kan bruke domenenavnene dine for nettsteder eller e-postadresser.

Fullføring av validering av ekte navn krever at du oppgir identiteten din til oss ved å laste opp en offisiell ID til oss. Du kan finne en liste over ID-er vi godtar for validering av ekte navn her.

Hvis du ikke fullfører validering av ekte navn, kan du beholde .CN-domeneregistreringen, men du kan ikke aktivere den.