Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hvilke funksjoner tilbyr min selvadministrerte/administrerte/fullt administrerte server?

Serverne våre (både VPS og dedikerte ) kommer i tre smaker, avhengig av støtten og funksjonene du trenger:

Selvadministrerte servere er for profesjonelle blant oss som ønsker mest mulig kontroll. Dette er flott hvis du er komfortabel med shell -meldinger og er en erfaren administrator.

Administrerte servere ble opprettet med tanke på de fleste kunder. De tilbyr kraften til en server, samt enkel administrasjon av serveren gjennom et kontrollpanel. Men det er fortsatt betydelig mer komplisert enn noe sånt som et WYSIWYG -program som Nettstedbygger .

Fullt administrerte servere gir GoDaddy ansvaret for å administrere og vedlikeholde serveren din. Du er fremdeles ansvarlig for nettstedene du ønsker å hoste serveren, men vi tar oss av stort sett alt annet.

Sammenligne planer

Her er en oversikt over hva informasjonen ovenfor oversetter til når det gjelder dette og det .

FunksjonSelvadministrertAdministrertFullt administrert
Automatisk oppdatering-
RottilgangKonfigurerbarKonfigurerbar
Kontrollpaneler-
Sikkerhetskopier: På etterspørsel-
Sikkerhetskopier: Disaster Recovery-
SSH
Programbehandling-
Dedikerte IP -er133
Overføringer fra delt hosting-
Eksperttjenester (ES)$$
OvervåkingGodtBedreBest
Sømløse oppgraderinger
Støtte: Chat
Støtte: Dedikert team--
Legende
Støttet
$Tilgjengelig som betalt støtte
-Ikke støttet/tilgjengelig

Funksjonsdefinisjoner

Bli hipp til lingo ... (det er det barna sier i disse dager, ikke sant?)

Patching

Når sikkerhetssårbarheter er oppdatert, er det viktig å få dem til serveren din så snart som mulig. Ved hjelp av automatisk oppdatering utnytter serveren oppdateringsverktøyene som er tilgjengelige gjennom operativsystemet eller kontrollpanelet for å oppdatere potensielt problematiske elementer raskt.

Rottilgang

Hvis du vil installere programvare på serveren din via kommandolinjen eller andre administratornivåoppgaver, trenger du sannsynligvis rot-tilgang. Med mindre du er kjent med å kontrollere serveren din via kommandolinje, anbefaler vi ikke å bruke den skjønt; Det er mye enklere å bryte serveren din ved å bruke kraftrot -tilgangen gir deg enn det er å bruke de samme rettighetene til å fikse det.

Aktiver rot- eller administratortilgang til min Gen 3 -administrerte eller fullstendig administrerte server

Kontrollpaneler

Å administrere serveren din kan være mye enklere med et kontrollpanel, som oppretter et brukergrensesnitt for å fullføre oppgaver på administratornivå, for eksempel å opprette FTP-brukere og legge til nettsteder på serveren din. Uten et kontrollpanel kan du bare administrere serveren din via kommandolinje.

Sikkerhetskopier: På etterspørsel

Du har sett disse advarslene hvor vi sier: "Vi anbefaler at du sikkerhetskopierer serveren din før du gjør disse endringene." Dette er den sikkerhetskopien. Opprett en sikkerhetskopi og gjenopprett serveren din til den hvis ting ikke ordner seg som forventet.

Sikkerhetskopier min Gen 3 -server

Sikkerhetskopier: Disaster Recovery

Hvis serveren din får alvorlige brudd, har vi ofte en sikkerhetskopi av serveren din. Disse gjenopprettinger er tilgjengelig mot et gebyr ved å kontakte kundestøtte .

Advarsel:

Vi garanterer ikke at vi vil ha en Disaster Recovery -sikkerhetskopi av serveren din. Vi anstrenger oss best for å holde disse tilgjengelige, men du kan ikke stole på at denne sikkerhetskopien er tilgjengelig.

SSH -tilgang

Pros som bruker servere finner ofte at i stedet for å håndtere en GUI, er det raskere og enklere for dem å bare utstede kommandoer til serveren selv; SSH er måten de kan gjøre det på.

Koble til serveren min SSH (Secure Shell)

Programbehandling

Installasjon av applikasjoner som WordPress eller Drupal blir stadig kjedelig, jo oftere du gjør det. Med en applikasjonsadministrator har du et stort bibliotek med apper å velge mellom, i tillegg til verktøy for funksjoner som automatiske oppdateringer og flytting av programmet på serveren din.

Overføringer fra delt hosting

Oppgradering fra delt hosting til en server har mange fordeler, men hvis du var bekymret for å flytte nettstedet ditt, gjør overføringsverktøyet vårt det veldig enkelt. Med bare noen få klikk feier vi den gamle delte hostingkontoen din inn på serveren din og setter opp alt for deg.

Akkurat nå er denne funksjonen kun tilgjengelig for cPanel/Linux -kontoer, men vi vil snart legge til funksjonene for Plesk.

Eksperttjenester (ES)

I likhet med å utføre en renovering av hjemmet ditt, er serveradministratorene våre tilgjengelige for å pusse opp/lappe/revidere komponenter på serveren. Vi har hele listen tilgjengelig i vårHostingtjenester-meny .

Overvåking

Det er to primære elementer vi overvåker:

• Nettverket vårt , for å sikre at det forblir sunt og lykkelig, og styrer serverens besøkende til det.
  • Serverens container , som bruker NodePing og andre teknologier for å sikre at serveren din svarer på forespørsler.

Hver av våre serverstøttenivåer tilbyr et annet overvåkingssystem:

Selvadministrert/god inkluderer bare nettverksovervåking for å sørge for at du ikke får DDoSed.

Administrert/bedre inkluderer overvåking av nettverk og container, slik at du vet om serveren din noen gang har gått ned.

Fullt administrert/Best inkluderer nettverks- og containerovervåking, i tillegg til et team av serverfagfolk som vil løse eventuelle problemer overvåkingsrapportene dine.

Sømløse oppgraderinger

Hvis du finner ut at du trenger en kraftigere server, tilbyr vi oppgraderinger på stedet som ikke krever noe arbeid på din side.

Støtte: Chat

Du sitter fast og vil ha et raskt svar. Sjekk ut hva vi støtter i

. En av serverproffene våre kan da hjelpe deg gjennom den innebygde chat-funksjonen.

Støtte: Dedikert team

Våre fullt administrerte servere inkluderer den typen hvite hansker du forventer, inkludert dedikerte team av serveradministratorer du kan kontakte hvis du trenger noe gjort på serveren din.