Hvordan få tilgang til domener/kontoer som mindreårig

Hvis du er oppført som kontoinnehaver eller domenenavnregistrant og er under 18 år, vil vi trenge din foresatte for å ta ansvaret for kontoen. Din foresatte kan gjøre dette enkelt ved å oppdatere konto- og/eller domeneregistreringsopplysningene til navnet sitt og godta avtalene våre under oppdateringsprosessen. Vårt kundestøttepersonell vil gjerne lede foreldrene dine gjennom de nødvendige endringene, ellers kan de fullføre endringene på nettet ved å følge instruksjonene i disse artiklene:

Change your account's street address
Endre kontaktinformasjon for domenet mitt

Hvis du ikke får tilgang til kontoen for at foreldre/foresatte skal kunne utføre oppdateringene, må foreldrene dine sende forespørselen din på nettet på changeupdate.com.

Følgende er en liste over påkrevd dokumentasjon for å fullføre forespørselen:

1. Skjemaet for online -forespørsel må fylles ut av foreldre/foresatte.
  2. Vi krever en fargekopi, skanning eller et digitalt bilde av en offentlig utstedt ID med bilde for foreldrene/foresatte. Aksepterte former for ID inkluderer:
    • Førerkort
    • Militær ID
    • Pass
  3. En leselig kopi av den mindreåriges fødselsattest.

4. En kopi av en forretnings -ID for selskapet oppført som registrant/kontoinnehaver. Akseptable former for offentlig utstedt forretnings-ID inkluderer:
    • En kopi av en offentlig utstedt forretningslisens (lokalt, fylke, delstat eller føderalt byrå)
    • Avgiftssertifikat (nummer alene er ikke akseptabelt)
    • Utfører Business As (DBA) -dokumentasjon
    • Dokumentasjon på fiktivt navn
    • IRS 501 (C) 3 Bestemmelsesbrev
    • Statlig utsteder sertifikat for skattefritak som beviser veldedighetsstatus
    • EIN/TIN -verifiseringsbrev (IRS Letter 147C). Du kan be om en kopi av dette brevet ved å kontakte skattemyndighetene på (800) 829-4933

Merk: Vi godtar ikke kopier av registreringserklæringer, søknader, dokumenter skrevet ut fra Internett eller selvangivelser som forretnings -ID. Denne prosessen brukes for å sikre at det ikke gjøres uautoriserte endringer i kundenes kontoer. Disse prosedyrene er på plass for din beskyttelse.

Når denne dokumentasjonen er mottatt, vil vi informere deg om hva som er nødvendig for å behandle forespørselen din, eller vi vil gi deg beskjed om at forespørselen din er fullført.