|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Hvordan installerer jeg et SSL-sertifikat på serveren min?

Du kan installere SSL-er fra et hvilket som helst selskap (eller sertifikatinstans – også kjent som en CA) på serveren din ved å bruke disse trinnene.

  1. Generer en forespørsel om sertifikatsignering (CSR).
  2. Forespør SSL-sertifikatet.

    Disse instruksjonene gjelder for SSL-sertifikatene til GoDaddy, men du må fullføre liknende trinn for SSL-sertifikater fra alle selskaper.

  3. Installer SSL-sertifikatet.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.