‌‌Generer en CSR (forespørsel om sertifikatsignering).

For å opprette en forespørsel om et SSL-sertifikat for din server eller kode-/driversigneringssertifikat, må du generere forespørsel om sertifikatsignering (CSR). Dette identifiserer hvilken server som vil bruke ditt sertifikat, i tillegg til domenenavnene (fellesnavn) du kommer til å bruke for SSL-sertifikatene.

Merknad: Hvis du bruker et SSL-sertifikat på en GoDaddy-delt vertskonto, trenger du ikke å generere et CSR. Det tar vi oss av for deg.

Hvordan et CSR genereres avhenger av typen sertifikat du ber om og operativsystem/kontrollpanel.

SSL-sertifikater Kode-/driversignering

Andre CSR-instruksjoner:

Våre sertifikater er kompatible med alle typer nettservere, selv om vi ikke har CSR-instruksjoner på dem.