‌‌Generer en CSR (forespørsel om sertifikatsignering).

Etter at du har kjøpt et SSL-sertifikat og aktivert SSL-kreditten må du kanskje generere en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) for nettstedets domenenavn (eller «vanlige navn») før du kan forespørre SSL-sertifikatet.

Merk: Hvis du bruker et SSL-sertifikat på det primære domenenavnet for en GoDaddy-delt vertskonto, trenger du ikke å generere et CSR. Det ordner vi for deg.

Hvordan et CSR genereres avhenger av typen sertifikat du ber om og operativsystem/kontrollpanel.

Sertifikattype Følg disse instruksjonene
SSL-sertifikat

Du kan generere en CSR på serveren din før du forespør et SSL-sertifikat, eller vi kan generere CRS-en for deg ved hjelp av SSL-forespørselsveiviseren. Klikk på servertypen for å få instruksjoner.

For andre servertyper, se «Mer informasjon» nedenfor.

Kode-/driversigneringssertifikater

Våre sertifikater er kompatible med alle typer nettservere, selv om vi ikke har CSR-instruksjoner på dem. Ta kontakt med serverdokumentasjonen din for å få ytterligere informasjon om å generere en CSR hvis du ikke finner instruksjonene du trenger ovenfor.

Neste trinn

Etter at du har opprettet en CSR, må du forespørre sertifikatet ditt. Hvordan du forespør et sertifikat avhenger av typen sertifikat du har:

Type Neste trinn
Standardsikrings-SSL-sertifikat
Sertifikater for deluxe eller utvidet bekreftelse Forespør et SSL-sertifikat
Kode- eller driversigneringssertifikater Be om en kode eller driversigneringssertifikat

Mer informasjon

Andre CSR-instruksjoner: