Hvordan oppgradere eller nedgradere en hostingkonto

Hvis du oppdager at du trenger ytterligere plass, båndbredde eller funksjoner på nettstedet, kan du oppgradere hostingkontoen din.

Slik oppgraderer eller nedgraderer du en hostingkonto

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Web Hosting.
  3. Klikk på Oppgraderinger eller Alternativerved siden av domenenavnet du vil bruke.
  4. Gå til Egendefinert-fanen.
  5. Velg et nytt Abonnement, Server-IP, Ytterligere tilbakevendende lagring, Forhåndsbetalt midlertidig lagring, Ytterligere tilbakevendende båndbredde eller Forhåndsbetalt midlertidig båndbredde.

Merk: Kontoer med ubegrenset båndbredde viser ikke menyene Ytterligere tilbakevendende båndbredde eller Forhåndsbetalt midlertidig båndbredde.

6. Klikk på Kasse, og fullfør kjøpet.

Det kan ta opptil 24 timer før disse endringene blir aktive. Vi sender deg en e-post når oppgraderingen er fullført.

Merk: Hvis nettstedet ditt inneholder visse avanserte funksjoner, som ASP-, ASP.NET-, CGI- eller PHP-programmer, og du velger et hostingabonnement som ikke støtter disse avanserte funksjonene, kan det hende at nettstedet ditt ikke vil fungere som det skal, etter at du har byttet abonnement. Sørg for at nettstedet ditt ikke inneholder avanserte funksjoner FØR du flytter til et abonnement som kanskje ikke støtter dem, eller vær forberedt på at du må endre nettinnholdet ditt i tråd med dette.

For mer informasjon, se Hvordan administrere domener for hostingkontoer.