Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Redigere en A-post

Rediger en A-post i GoDaddys sonefill hvis du må oppdatere hvor domenet ditt peker til. Endringer til en eksisterende A-post kan føre til at nettstedet ditt eller e-posttjenesten din opplever et midlertidig avbrudd. Hvis du prøver å endre www-oppføringen din, må du redigere CNAME-oppføringen i stedet.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen.
  4. Velg Rediger ved siden av A-posten du ønsker å redigere.

Merk: Kan du ikke redigere oppføringen? Sjekk ut disse innstillingene eller produktene:
    • Eier du Søkemotorsynlighet? Våre Guides GoDaddy er tilgjengelige for å hjelpe til med å redigere oppføringen.
    • Er videresending aktivert på domenet? Slett videresending for å aktivere redigering av oppføringen.
    • Er domenet koblet til et tredjepartsnettsted (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå til det nettstedet for å koble det fra eller fjern tilkoblingen for å aktivere redigering av oppføringen.
    • Er en brannmur aktivert i nettstedssikkerhet? Rediger IP-adressen din til den riktige IP-adressen for hostingkontoen din.

5. Rediger detaljene for A-posten din:
    • Navn: Hostnavnet for A-posten. Angi @ for å plassere A-posten på rotdomenet ditt, eller angi et underdomene-prefiks,som for eksempel www.
    • Verdi: IP-adressen for A-posten din. Dette vil vanligvis være IP-adressen til hostingkontoen din.
    • TTL: Hvor lenge serveren skal hurtigbufre informasjonen. Standardinnstillingen er 1 time.
  6. Velg Lagre for å fullføre endringene dine.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.