Hvordan påvirker hver av cPanels ressurser nettstedet mitt?

Siden alle Linux Shared Hosting -nettsteder deler de samme ressursene, har vi ressursbrukbegrensninger for CPU, RAM, I/O, inoder og inngangsprosesser for å sikre best ytelse for alle nettsteder. Denne artikkelen forklarer hvordan disse ressursene påvirker nettstedet ditt, samt situasjoner der du kanskje vil oppgradere kontoen din.

Merk: Spesifikke grenser varierer avhengig av plan -nivå for Linux delt hosting . Disse grensene gjelder ikke for Business Hosting.

CPU

CPU representerer antallet sentrale behandlingsenheter (CPUer eller kjerner) som er tilgjengelige for kontoen din. Hvis nettstedet ditt bruker en database, får mye trafikk, er avhengig av skript (som PHP), eller bruker mange ressurskrevende tillegg (som temaer og plugin-moduler), vil du øke ytelsen til nettstedet hvis du øker den tilgjengelige CPU-en.

RAM

RAM er webserverens mest avgjørende minne. For eksempel lastes nettstedsdata i RAM raskest, og hvis du har mer RAM, hindres det at CPU -en din må hente data fra harddisken så ofte. Å øke RAM -en til en server vil øke nettstedets generelle ytelse.

Inngang/utgang (I/U)

I/O representerer hastigheten på dataoverføringen mellom harddisken og RAM -en. Hvis du har nådd I/O -grensen din, "henger" nettstedet mens det venter på at dataoverføringen skal fullføres. Generelt sett har nettsteder som leser og skriver mye data (som streaming av media eller tilgang til en database), størst fordel av I/O -forbedringer.

Filer

Filbruk teller antall inoder (omtrent lik antall filer pluss antall kataloger, inkludert e -post og e -postmapper) i en konto. Når du nærmer deg det maksimale antallet inoder for kontoen din, kan det oppstå problemer med diskplass. Å legge til flere inoder er en enkel måte å løse problemet på.

Oppføringsprosesser

Oppføringsprosesser er antallet tilkoblinger kontoen din kan behandle samtidig. Mer enn bare antall besøkende på nettstedet, inkluderer det også ting som å levere data via HTTP, overføre data via SSH eller kjøre en Cron -jobb. Hvis nettstedet ditt genererer mange 508 (Resource Limit Reached) -feil, vil disse feilene oppstå sjeldnere hvis du oppgraderer det tilgjengelige antallet påmeldingsprosesser.

Når det øker ressursene hjelper det ikke

Hvis det er en teknisk problem med nettstedet ditt - en løpsk manus, en dårlig konfigurert plug-in, eller en prosess å lage for mange filer eller kataloger i kontoen din - å legge ressurser kan hjelpe, men vil ikke løse problemet, og du kan fortsette å se feil. Hvis du har lagt til ressurser og disse problemene vedvarer, tar du kontakt med GoDaddy Expert Services for profesjonell hjelp med nettstedet ditt.