Ressursgrenser

Din cPanel-hosting har en maksimum mengde ressurser den kan bruke, noe som sørger for at ingen enkelt konto på en delt hosting-server påvirker andre kunders opplevelser.

Delt hosting

Delt hosting-plan Gratis prøveperiode 1 og startpakke Economy Deluxe Ultimat Maksimalt
CPU (tilgjengelige kjerner) 1 1 1 2 2
Minne/RAM (MB) 512 512 512 1000 2000
I/O (KB/sek) 1000 1000 1000 1000 2000
Inndataprosesser
(samtidige tilkoblinger)
100 100 100 125 150
Filer (inoder) 250 000 250 000 250 000 250 000 250 000
Diskplass 30 GB 100 GB Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Maksimalt antall e-postkontoer 10 100 500 Ubegrenset Ubegrenset

1 Gratis prøveperiode-planer kan ikke oppgraderes. Du må gjøre klar en sikkerhetskopi, før du avslutter kontoen for den gratis prøveperioden. Deretter må du kjøpe og konfigurere en ny cPanel delt hosting-konto.

Merk: Alle cPanel delt hosting-planer er begrenset til 500 SMTP releer/timer og 30 samtidige MySQL-tilkoblinger.

Hosting for bedrifter

Hvis du har Hosting for bedrifter med cPanel, så har du mer ressurser til nettstedene og programmene dine. I motsetning til delt hosting er ressursnivåene i Hosting for bedrifter basert på planen din.

Hosting for bedrifter-plan Start Forbedre Voks Utvid Etablert Modent
CPU (tilgjengelige kjerner) 1 2 3 4 4 4
Minne/RAM (GB) 2 4 6 8 16 32
Diskplass (GB) 1 60 90 120 150 240 480
SSL-sertifikat Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert Inkludert

1 Advarsel: For maksimal ytelse og stabilitet bør du alltid la 20 % av diskplassen være ledig for systemprogramvare for skyen. Hvis du ikke gjør dette, kan det forårsake tekniske problemer. Du kan oppgradere når som helst hvis du trenger mer diskplass.

Merk: Alle cPanel Hosting for bedrifter-planer er begrenset til 500 SMTP releer/timer og 200 samtidige MySQL-tilkoblinger.

Disse ressursene er ikke begrenset i cPanel Hosting for bedrifter:

• Inndataprosesser
  • Diskskriver (I/O)
  • Filer (inoder)

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Vi definerer alle disse ressursene og hvordan de påvirker kontoen din i