Hvorfor kontaktet verifiseringskontoret meg?

Verifiseringskontoret består av svindeloppdagelseseksperter som går gjennom transaksjoner for mistenkelig aktivitet. Kontoer kan velges tilfeldig av verifiseringskontoret som en sikkerhetsforanstaltning for å forsvare deg mot mulig misbruk av enten betalingsmetoden eller produkter i kontoen din.

Verifiseringskontoret kan prøve å kontakte kunder via telefon eller e-post for å bekrefte nylig kontoaktivitet. Dette er et forebyggende sikkerhetstiltak som blir gjort for å beskytte deg mot identitetstyveri og svindlere på nettet.

Hvis kontoen din har blitt valgt for verifisering, kan kontoen din låses til den er godkjent. Merk at kundestøtte ikke kan gå utenom dette verifiseringskravet. Spørsmål over telefon vil bli styrt mot å skaffe den nødvendige dokumentasjonen gjennom denne prosessen.

• Neste gang du logger på, vil vårt sikre nettsted be deg om å laste opp en synlig, skannet kopi av kontoinnehavers offentlig godkjente legitimasjon, for eksempel et førerkort eller pass.
  • Hvis du ikke kan logge deg på kontoen din for å sende den etterspurte dokumentasjonen, eller opplever problemer med opplastingsskjemaet etter å ha logget på, kan du svare på e-posten sendt til deg av verifiseringskontoret og legge ved et skannet bilde (under 1 MB).
  • Ved mottak av etterspurt dokumentasjon, vil verifiseringskontoret revurdere kontostatusen din. Det kan ta 24–48 timer før du får svar.

Dine opplysninger er trygge hos oss!

Dokumentasjonen din vil bli trygt levert direkte til våre svindeloppdagelseseksperter, og håndtert i sikre omgivelser.