Hvorfor kontaktet verifiseringskontoret meg?

Verifiseringskontoret består av et team av eksperter som gjennomgår transaksjoner for mistenkelig aktivitet. Kontoer kan velges tilfeldig av Verifiseringskontoret som et forebyggende tiltak for å beskytte deg mot mulig misbruk av enten betalingsmetoden din eller produktene i shopper -kontoen din.

Verifiseringskontoret kan prøve å kontakte kunder via telefon eller e-post for å bekrefte nylig kontoaktivitet. Dette er et forebyggende sikkerhetstiltak som blir gjort for å beskytte deg mot identitetstyveri og svindlere på nettet.

Hvis kontoen din er valgt for verifisering, kan kontoen din låses til den er godkjent. Vær oppmerksom på at GoDaddy ikke kan omgå denne bekreftelsesforespørselen. Telefonhenvendelser vil bli dirigert for å gi den forespurte dokumentasjonen gjennom denne prosessen.

• Neste gang du logger på, vil vårt sikre nettsted be deg om å laste opp en synlig, skannet kopi av kontoinnehavers offentlig godkjente legitimasjon, for eksempel et førerkort eller pass.
  • Hvis du ikke kan logge deg på kontoen din for å sende den etterspurte dokumentasjonen, eller opplever problemer med opplastingsskjemaet etter å ha logget på, kan du svare på e-posten sendt til deg av verifiseringskontoret og legge ved et skannet bilde (under 1 MB).
  • Ved mottak av etterspurt dokumentasjon, vil verifiseringskontoret revurdere kontostatusen din. Det kan ta 24–48 timer før du får svar.

Dine opplysninger er trygge hos oss!

Dokumentasjonen din vil bli levert trygt direkte til vårt verifiseringsteam og håndtert i sikre omgivelser.