Hvordan kan jeg rapportere falske belastninger?

Hos GoDaddy tar vi krav om falske belastninger på alvor. Rapporter om falske belastninger undersøkes gjennom kundestøtte og leveres til våre svindeloppdagelseseksperter for behandling. Hvis du har identifisert en ukjent belastning, husk følgende scenarier:

Hvis du har utelukket alt ovenfor, undersøker vi gjerne ytterligere.

Hva vi trenger fra deg og hvordan du kontakter oss

Vær forberedt på å oppgi disse elementene for å hjelpe oss med å undersøke kravet ditt:

• Alle kjente GoDaddy-kontoer
  • Datoen og beløpet for belastningen
  • Autorisasjonskode eller bestillingsnummer, hvis tilgjengelig
  • For kredittkortspesifikke belastninger: kredittkortnummer
  • For PayPal-spesifikke belastninger: Transaksjons-ID for transaksjonen det gjelder, e-postadresse for PayPal og avtale-ID for PayPal-fakturering

Ta kontakt med kundestøtte i ditt område: