IIS 8/Windows Server 2012: Generer CSR -er (Certificate Signing Requests)

Før du kan be om et sertifikat gjennom vårt nettbaserte søknadsskjema, må du bruke Microsoft®s IIS Manager til å generere en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) for nettstedet ditt.

Slik genererer du en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) - Microsoft IIS 8

1. Start Serverbehandling .
  2. Fra Verktøy velger du Internet Information Services (IIS) Manager .
  3. I Tilkoblinger -panelet til venstre, klikk på servernavnet du vil generere CSR -en for.
  4. I det midtre panelet dobbeltklikker du på Server-sertifikater.
  5. I panelet Handlinger til høyre klikker du på Fullfør sertifikatforespørselen ....
  6. Skriv inn følgende Egenskaper for unikt navn, og klikk deretter på Neste:

Merk: Følgende tegn er ikke godtatt når du registrerer informasjon: < > ~ ! @ # $ % ^ * / \ ( ) ? &

• Vanlig navn – Det fullt kvalifiserte domenenavnet (FQDN) – eller URL-en – som du planlegger å bruke sertifikatet for (området på nettstedet du vil at kundene skal koble seg til med SSL).
      • Et SSL -sertifikat utstedt for www.coolexample.com er ikke gyldig for secure.coolexample.com . Hvis du vil at SSL -en din skal dekke secure.coolexample.com , må du sørge for at det vanlige navnet som sendes inn i CSR er secure.coolexample.com .
      • Hvis du ber om et Wildcard-sertifikat, legger du til en stjerne (*) til venstre for det vanlige navnet (f.eks. *.coolexample.com eller *.secure.coolexample.com).
    • Organisasjon – Navnet som bedriften er juridisk registrert med. Organisasjonen må være den juridiske registranten for domenenavnet i sertifikatforespørselen.

Merk: Hvis du registrerer deg individuelt, må du angi sertifikatanmoderens navn i Organisasjon-feltet og bedriftsnavnet (DBA) i feltet Organisasjonsenhet .

• Organisasjonsenhet - Bruk dette feltet til å skille mellom divisjoner i en organisasjon (for eksempel «Ingeniørarbeid» eller «Personalavdeling»). Det er ikke nødvendig å spesifisere en organisasjonsenhet når du genererer en CSR.
    • By/poststed – Det fulle navn på byen der organisasjonen er registrert/ligger. Bruk ikke forkortelser.
    • Stat/provins – Det fulle navnet på (del)staten eller provinsen der organisasjonen er plassert. Bruk ikke forkortelser.
    • Land – Den to bokstaver lange landskoden til den internasjonale organisasjonen for standardisering (ISO) for hvor organisasjonen din er registrert.
  7. For Kryptografisk tjenesteleverandør velger du Microsoft RSA SChannel Cryptographic Provider.
  8. For Bitlengde velger du 2048 eller nyere, og klikker deretter på Neste.
  9. Klikk på , angi plassering og filnavnet for CSR, og klikk deretter på Fullfør.

Hva er neste trinn?

Nå som du har generert CSR -en, må du skrive den inn i kontoen din hos oss for å be om SSL -sertifikatet. Deretter fullfører du prosessen ved å laste ned og installere sertifikatet.

1. Finn, kopier og lim inn CSR -en i søknaden vår for å be om SSL -sertifikatet .

Merk: For å få en kopi høyreklikker du på .req-filen, velger Åpne med , og så velger du et tekstredigeringsprogram som Notepad.

Lim inn hele teksten, inkludert ---- BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST ---- og ---- END CERTIFICATE REQUEST ---- , i vår elektroniske applikasjon.

2. Når vi har godkjent søknaden din, laster du ned primær- og mellomliggende sertifikat.
  3. Installer sertifikatet ved å fylle ut den ventende forespørselen, bind sertifikatet til nettstedet ditt og start deretter nettstedet på nytt.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke tredjepartsprodukter direkte, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.