Installere WordPress

Før du begynner å jobbe med det nye WordPress -nettstedet, må du installere applikasjonen. Fra tabellen nedenfor velger du alternativet du trenger og følger instruksjonene for å installere WordPress på hostingkontoen din.

AlternativerVanskeligheter
Installer WordPress på ditt Linux-hostede domene med cPanelBasic
Installer WordPress eller andre programmer i Windows -hostingkontoen minBasic
Installer en eldre versjon av WordPressMedium

Merk: Hvis du bruker en av våre Administrert WordPress -planer, kommer de med den nyeste versjonen av WordPress forhåndsinstallert .