Installer eller aktiver en plugin -modul i WordPress

Det finnes en rekke gratis og kommersielle plugin -moduler som utvider og utvider hva WordPress kan gjøre for deg. Du har to alternativer når du installerer og aktiverer plugin

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Installer og aktiver én tilpasset plugin -modul, en kjøpt plugin -modul eller en plugin -modul fra WordPress -katalogen.

Gjør det selv

For å installere eller aktivere en plugin -modul i WordPress selv, bruk tabellene nedenfor for å finne scenariet som er aktuelt og følg instruksjonene.

Installer plugin-modul

For å gjøre det selv, se ett av disse trinnene Vanskelighet
Installer en plugin -modul i WordPress Basic
Installer en WordPress -plugin -modul med FTP Medium

Aktiver plugin-modul

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Aktiver en plugin -modul i WordPress Basic