Installer et Let's Encrypt -sertifikat på Linux -hostingkontoen din

La oss kryptere er en tredjeparts sikkerhetstjeneste som tilbyr gratis SSL -sertifikater. Bruk av SSL (Secure Socket Layer) garanterer en sikker tilkobling når kunder besøker nettstedet ditt. Du kan bruke et La oss kryptere sertifikat på GoDaddy Linux Hosting -kontoen din, men du må konfigurere SSL -sertifikatet manuelt.

Advarsel: La oss kryptere sertifikater er bare gyldige i 90 dager. GoDaddy støtter ikke automatisk installasjon på Linux-hostingkontoer, så du må gjenta denne prosessen hver 90. dag, ellers vil nettstedet ditt vise en sikkerhetsfeil.
  1. Generer din sertifikatsigneringsforespørsel (CSR). La oss kryptere anbefaler at du genererer sertifikatet ditt gjennom Certbot, men dette støttes ikke på GoDaddys cPanel Linux -hosting. I stedet må du bruke en tredjepartsklient for å generere Let's Encrypt -sertifikatet. GoDaddy og Let's Encrypt kontrollerer eller gjennomgår ikke disse tredjepartsklientene og kan ikke garantere deres sikkerhet eller pålitelighet. Du finner en liste over tilgjengelige alternativer under Nettleser -delen .
  2. Bekreft domene - Du må vise eierskap til domenet ditt gjennom en verifiseringsprosess. Tredjepartsklienten du bruker til å generere sertifikatet, vil vise deg de forskjellige måtene du kan verifisere domenet på. Vi anbefaler enten bekreftelse av filopplasting eller en DNS-oppdatering.
  3. Installer sertifikatet og den private nøkkelen i cPanel.
  4. Forny sertifikatet ditt hver 90. dag - Et La oss kryptere sertifikat er bare gyldig i 90 dager, så du må generere et nytt sertifikat før det forrige utløper.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.