Installer et WordPress -tema med FTP

Du må kanskje installere et WordPress -tema gjennom FTP. Dette er nyttig for store eller egendefinerte temaer.

1. Koble til hosting med FTP .
  2. Naviger til /wp-content /themes-mappen for WordPress-nettstedet ditt.
  3. Last opp temaet ditt til denne mappen.
  4. Hvis temaet ditt er glidelås, må du pakke det ut. ( Web Hosting / cPanel / Plesk ).

Merk: Hvis du ikke har en måte å pakke ut filen på hostingkontoen din på, må du pakke ut filen på din lokale datamaskin og deretter laste opp den utpakkede mappen med filer.

5. Hvis temaet ditt har et tilpasset stilark, også kjent som et underordnet tema , gjentar du prosessen for dette også.

Neste trinn

• Etter at du har installert et tema, aktiverer du det fra WordPress .