Hva er FTP?

File Transfer Protocol (FTP) er en måte for å flytte filer fra datamaskinen din til en hostingkonto og vice versa. For å bruke FTP trenger du en FTP-klient. Det finnes mange forskjellige klienter du kan bruke, men vi anbefaler FileZilla.

Merk: Hostingkontoene støtter bare passiv FTP. Denne innstillingen finnes i de fleste FTP-klienter og nettstedsdesignprogramvare som støtter publisering med FTP.

Neste trinn

Hvordan du flytter filene, kommer an på typen hostingkonto du har.