Installer nettprogrammer i Linux -hostingkontoen min

Når det er på tide å legge til nettprogrammer (som WordPress eller Joomla) til Linux -hostingkontoen din, følger du disse trinnene for å bruke Installatron.

Merk: Har du et nettsted med en annen vert? Hvis du flytter nettstedet til GoDaddy, kan du spare litt tid ved å importere programmene du allerede bruker fra dette nettstedet .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Under Administrasjon av netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer.
    velg administrer
  3. I beretningen Dashboard under nettsider, under domenet velge Installer Application.
    velg installer applikasjon
  4. I Installatron Applications Browser velger du programmet du vil installere, og informasjonssiden for den appen vises.
  5. Velg + installer dette programmet . Eller hvis du bestemmer deg for ikke å installere denne appen, velger du Tilbake -knappen i nettleseren og gjenta forrige trinn.
  6. Fyll ut feltene og valgene, og velg deretter + Installer .