Installer WordPress på ditt Linux-hostede domene med cPanel

Denne videoen og instruksjonene nedenfor er spesifikke for domener med Linux-hosting. De forklarer hvordan du installerer WordPress på domenet med cPanel.

Hvis du ønsker å bruke WordPress til å bygge nettstedet ditt eller til å lage en blogg, må du først installere det i hostingkontoen din.

1. Fra cPanel-startsiden, i delen Nettapplikasjoner , klikker du på WordPress-blogg.
  2. Klikk på Installer denne applikasjonen.
  3. Fyll ut de følgende feltene og klikk deretter på Installer:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Plassering – Domene Velg domenenavnet du ønsker å bruke.

Hvis du ønsker å bruke et underdomene (f.eks. underdomene.coolexample.com), bør du legge underdomenet til kontoen din.

Plassering – Katalog (valgfritt) Angi katalogen hvor du ønsker å installere WordPress.

Hvis du vil bruke WordPress som nettstedet for domenet du valgte i Domene-feltet, må du sørge for at Katalog-feltet er tomt. Hvis du angir et ord i feltet, er det der WordPress vil bli installert, og nettadressen (URL-en) for nettstedet du oppretter vil inkludere katalognavnet. Hvis du for eksempel skriver blogg i Katalog-feltet, vil nettadressen for WordPress-nettstedet bli coolexample.com/blog.

Versjon Velg versjonen av WordPress du ønsker å bruke. Vi anbefaler at du bruker alle disse standardinnstillingene.
    Innstillinger Det er en rekke alternativer her som genereres automatisk for deg. Det er viktig å nevne dem fordi de inkluderer brukernavnet og passordet du må bruke for å logge på WordPress-nettstedet ditt.

Det er viktig å enten notere ned eller endre administrator-brukernavnet og administrator-passordet.

Sørg også for at du velger To-faktor autentisering -alternativet du ønsker å bruke.
    Avansert Velg hvordan du ønsker å administrere avanserte alternativer som databaseadministrasjon og sikkerhetskopieringer.