Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Installere WordPress

Før du begynner å jobbe med det nye WordPress -nettstedet, må du installere applikasjonen. Fra tabellen nedenfor velger du alternativet du trenger og følger instruksjonene for å installere WordPress på hostingkontoen din.

Alternativer Vanskeligheter
Installer WordPress på ditt Linux-hostede domene med cPanel Basic
Installer WordPress eller andre programmer i Windows -hostingkontoen min Basic
Installer en eldre versjon av WordPress Medium

Merk: Hvis du bruker en av våre Administrert WordPress -planer, kommer de med den nyeste versjonen av WordPress forhåndsinstallert .