Jobbe med betalingslogg -rapporter i CashParking

I CashParking® -kontoen din kan du vise, skrive ut og eksportere Betalingslogg -rapporter, som inneholder betalingsinformasjon om provisjon for mottaker -kontoer. For mer informasjon om CashParking -betalingsmottakerkontoer, seKoble betalingsmottakere til CashParking -kontoen min .

Merk: Betalingslogg -rapporter er ikke tilgjengelig for provisjonsbetalinger som er utført før november 2009.

Viser betalingslogg -rapporter

På Betalingslogg -siden kan du opprette tilpassede rapporter som inneholder provisjonsbetalingsinformasjon for betalingsmottakerkontoer og datoperioder du velger.

For å vise rapportene om betalingslogg

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på CashParking .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Gå til fanen Betalingslogg .
  5. Fra Betalingsmottaker velger du betalingsmottakerkontoen du vil vise betalingsloggen for, eller velg Alle betalingsmottakere for å vise betalingsloggen for alle betalingsmottakerkontoer.
  6. Fra For velger du ett av følgende:
    • Alle - Viser betalingsloggen fra november 2009 til i dag.
    • Egendefinert - Viser betalingsloggen for et egendefinert datointervall.

Merk: I betalingsdatointervall -vinduet klikker du datofeltene eller kalenderikonene for å velge en startdato og en sluttdato , og deretter klikker du på oppdater . Du kan også klikke på datofeltet til høyre for For -listen for å velge et egendefinert datointervall.

• Denne måneden - viser betalingsloggen for den gjeldende kalendermåneden.
    • Dette kvartalet - Viser betalingsloggen for inneværende kvartal.
    • I år - Viser betalingsloggen for inneværende år.
  7. Klikk på Vis rapport . Betalingslogg -rapporten vises.

Forstå rapportene for betalingslogg

Betalingslogg -rapporter viser følgende informasjon for hver provisjonsbetaling:

• Betalingsdato - Datoen du mottok provisjonsbetalingen
  • Transaksjonsnummer - Transaksjonsnummeret for provisjonsbetalingen
  • Betalingstype - Betalingsmåten du mottok: sjekk, elektronisk pengeoverføring (EVT), eller PayPal®
  • Betalingsbeløp - Dollarbeløpet for provisjonen du mottok

Merk: Du kan klikke på overskriften til en hvilken som helst kolonne for å reversere rekkefølgen av dataene. For eksempel viser Betalingsdato -kolonnen den siste betalingen først. Klikk på Betalingsdato for å vise den eldste betalingen først.

Skriver ut betalingslogg -rapporter

Etter at du har søkt etter spesifikke provisjonsdata, kan du skrive ut betalingslogg -rapporten din for bokføring eller referanse.

Slik skriver du ut betalingsloggrapporter

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på CashParking .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Gå til fanen Betalingslogg .
  5. Søk etter provisjonsdataene du vil eksportere. For mer informasjon, se Vise betalingslogg -rapporter -delen ovenfor.
  6. Klikk på Skriv ut .

Eksporterer rapporter for betalingslogg

Etter at du har søkt etter spesifikke provisjonsdata, kan du eksportere betalingslogg -rapporten din for bokføring eller referanse. Du eksporterer filer i .csv -format.

Slik eksporterer du betalingslogg -rapporter

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på CashParking .
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Gå til fanen Betalingslogg .
  5. Søk etter provisjonsdataene du vil eksportere. For mer informasjon, se Vise betalingslogg -rapporter -delen ovenfor.
  6. Klikk på Eksporter .
  7. Lagre .csv -filen der du ønsker.