GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kan jeg få tilgang til prosjektene mine på tvers av enheter?

Med Project Sync kan du få tilgang til, redigere, lagre og eksportere prosjekter på tvers av telefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner. Dette betyr at alle designene dine er tilgjengelige på GoDaddy Studio -appen på iOS- og Android -mobilenheter, samt på nett.

Her er noen vanlige spørsmål om prosjektsynkronisering:

Hvordan redigerer jeg på telefon, nettbrett og nettenhet?

1. Sørg for at du er logget på den samme GoDaddy Studio -kontoen på alle enhetene dine.
  2. Opprett og lagre et prosjekt på mobilenheten eller datamaskinen din. Du bør se prosjektet du opprettet i prosjektfeeden på alle enhetene dine.

Merk: Hvis det tar litt tid å laste inn, kan du prøve å oppdatere nettleseren eller mobilappen din.

3. Åpne og rediger prosjektet . Du ser oppdateringene på alle enhetene dine.

Tilbake til toppen

Kan jeg endre prosjektsynkroniseringsinnstillingene mine?

Ja, i GoDaddy Studio-mobilappen kan du velge å synkronisere kun på Wi-Fi eller på både Wi-Fi- og mobilforbindelser.

For å gjøre dette, følg trinnene for å endre innstillinger for prosjektsynkronisering .

Tilbake til toppen

Vil flersidige prosjekter fungere på tvers av enhetene mine?

Ja, flersidige prosjekter blir automatisk synkronisert på tvers av enhetene dine.

Tilbake til toppen

Vil videoprosjekter fungere på alle enhetene mine?

Ja, videoprosjekter synkroniseres automatisk på tvers av enhetene dine.

Tilbake til toppen

Vil prosjekter som inneholder skrifttyper jeg har lastet opp, fungere på alle enhetene mine?

Ja, hvis du har lastet opp din egen skrifttype, vil prosjekter som bruker disse fontene være tilgjengelige i Studio på iOS, Android og på nettet.

Tilbake til toppen

Vil prosjektene mine synkroniseres hvis jeg er frakoblet?

Du vil ikke være i stand til å synkronisere eller slette arbeidet ditt mens du er frakoblet, men du kan fremdeles opprette nye prosjekter og redigere eksisterende prosjekter. Arbeidet ditt vil synkroniseres når du er tilkoblet igjen.

Du trenger Internett -tilkobling for følgende funksjoner:

• Logger på GoDaddy Studio
  • Starte et prosjekt fra en mal
  • Legge til nye arkivbilder eller videoer
  • Legger til ny grafikk
  • Bruker en skrift du ikke allerede har lastet ned
  • Oppretter nye mapper
  • Åpne Discover -historier på iOS -appen

Tilbake til toppen

Hvorfor tar det lang tid å laste opp prosjektene mine?

Internett -tilkoblingshastigheten spiller en rolle i opplastingshastigheten, det samme gjør antallet og størrelsen på bildene du bruker i prosjektene dine. Som sådan kan noen prosjekter ta mer tid å synkronisere.

Tilbake til toppen

Hvordan får jeg tilgang til GoDaddy Studio?

Hvis du vil bruke GoDaddy Studio i nettleseren din, går du til studio.godaddy.com .

For å laste ned og bruke GoDaddy Studio -mobilappen, bruk mobiltelefonen din til å skanne QR -koden.
åpne eller last ned appen

Tilbake til toppen