GoDaddy Studio Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Kan jeg få tilgang til prosjektene mine på tvers av enheter?

Med Project Sync kan du få tilgang til, redigere, lagre og eksportere prosjekter på tvers av telefoner, nettbrett og stasjonære datamaskiner. Den er allerede tilgjengelig på bestemte enheter, og vil bli rullet ut til alle kunder de neste månedene.

Her er noen vanlige spørsmål om prosjektsynkronisering:

Kan jeg synkronisere Android -prosjektene mine?

Hvis du først installerte GoDaddy Studio for Android 27. august 2021 eller senere, blir prosjektene dine automatisk synkronisert med nettskyen. Som sådan er de tilgjengelige på GoDaddy Studio Android -mobilappen din, GoDaddy Studio -nettstedet og iOS -enheten din hvis Project Sync er aktivert der. Vi jobber med å gjøre denne funksjonen tilgjengelig for våre tidligere kunder.

Kan jeg synkronisere iOS -prosjektene mine?

Hvis du er en PRO -abonnent og først installerte GoDaddy Studio for iOS før 9. juli 2021, kan du aktivere iCloud Sync. Dette vil gjøre prosjekter du oppretter i appen tilgjengelige på alle iOS -enhetene dine, men de vil ikke synkroniseres med Android -enhetene dine eller nettet ennå. Hvis du installerte GoDaddy Studio for iOS senere, kan det hende at du allerede har Project Sync. For å sjekke om den er aktivert, les artikkelen vår om hvordan du sjekker om du har Project Sync .

Hvordan redigerer jeg på telefon, nettbrett og nettenhet?

1. Sørg for at du er logget på den samme GoDaddy Studio -kontoen på alle enheter.
  2. Opprett og lagre et prosjekt på mobilenheten eller datamaskinen din. Du bør se prosjektet du opprettet i prosjektfeeden på begge enhetene.

Merk: Hvis det tar en stund å laste det, kan du prøve å oppdatere nettleseren.

3. Åpne og rediger prosjektet på den valgte plattformen.

Vil flersidige prosjekter fungere på tvers av enhetene mine?

Ja, flersidige prosjekter vil synkroniseres på tvers av enhetene dine der Project Sync er aktivert.

Vil video- og opplastede skrifttypeprosjekter fungere på alle enhetene mine?

Vi jobber hardt med å bygge synkronisering for video- og opplastede skrifttypeprosjekter, men foreløpig vil ikke disse prosjektene synkroniseres, og vil bare være tilgjengelige på enheten du opprettet dem på.

Kan jeg jobbe frakoblet nå som prosjektene mine synkroniseres?

Du kan opprette nye prosjekter og redigere eksisterende prosjekter mens du er frakoblet, men følgende funksjoner trenger Internett -tilkobling:

• Starte et prosjekt fra en mal
  • Legge til nye arkivbilder eller videoer
  • Legger til ny grafikk
  • Bruker en skrift du ikke allerede har lastet ned
  • Oppretter nye mapper
  • Åpning Oppdag historier

Prosjekt -synkronisering, sletting, deling osv. Vil ikke skje mens du er frakoblet, men arbeidet ditt vil synkroniseres når du er pålogget igjen.

Merk: Du trenger Internett -tilkobling for å logge på GoDaddy Studio. Du kan ikke logge på når du er frakoblet.

Jeg kan ikke se prosjektene mine på andre enheter. hva skal jeg gjøre?

• Sørg for at du er logget på den samme kontoen på alle enhetene du jobber med.
  • Prøv å oppdatere nettleseren din.

Hvorfor tar det lang tid å laste opp prosjektene mine?

Internett -tilkoblingshastigheten spiller en rolle i opplastingshastigheten, i tillegg til antallet og størrelsen på filene (bilder, video) du bruker i prosjektene dine. Som sådan kan noen prosjekter ta mer tid å synkronisere.

Relatert informasjon