Kjøpe Kjøp nå -oppføringer på GoDaddy -auksjoner

På GoDaddy Auctions® kan du kjøpe domenenavn oppført som Kjøp nå uten å legge inn bud eller komme med tilbud.

1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Finn domenenavnene du vil kjøpe.
  3. Velg Kjøp nå , og klikk deretter på Fortsett til gjennomgang nedenfor.
  4. Gå gjennom handlevognen, og klikk deretter på Fortsett til kassen .
  5. Velg at du har lest og godtar vilkårene , og fortsett deretter gjennom kassen.

Noen oppføringer med alternativet Kjøp nå lar deg komme med et tilbud på domenenavnet. For informasjon om hvordan du gjør et tilbud, seSvar på tilbud når du kjøper domenenavn .

For mer informasjon om prosessen etter auksjonen, se Forstå betalingstransaksjoner fra GoDaddy -auksjoner.