Koble eksternt til en MySQL -database i Linux -hostingkontoen min

Følg disse trinnene for å aktivere ekstern tilgang til en database i Linux Hosting -kontoen din. Du må vite IP -adressen som du får tilgang til databasen fra. Med ekstern tilgang kan du administrere databasen med verktøy som MySQL Query Browser eller MySQL Workbench .

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Ekstern MySQL på cPanel -startsiden i Databaser -delen.
  5. Under Legg til tilgang -vert i Vert -feltet angir du IP -adressen du ønsker å få tilgang til databasene dine fra.
  6. Klikk på Legg til vert .

Mer informasjon

Programmer som kobler eksternt til databaser, bruker lignende innstillinger. Du kan vise ytterligere detaljer for databasen din i cPanel.

Felt Hva du skal skrive inn …
Vertsnavn eller server Databasens vertsnavn
Port 3306
Brukernavn Databasebrukerens brukernavn
Passord Databasebrukerens passord
Database Navnet til databasen